Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nemrég garazst vásároltam, és...

Nemrég garazst vásároltam, és a NAV helyszíni szemlét rendelt el. Az időpont nekem nem felel meg. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem tudok senkit se felhatalmazni (mindenki dolgozik, rokonaim másik városban laknak, ráakadzkodni meg senkire nem akarok) (idős néni a szomszédom sétálni is alig bír, a garázs meg nem a közvetlen közelben van).
2016. jan. 14. 10:17
 1/7 A kérdező kommentje:
Az értesítőn az van feltüntetve, hogy VÉGZÉS és hogy fellebbezni nem lehet. Én külföldön leszek, repülőjegy már meg van véve, hotel lefoglalva.
2016. jan. 14. 10:19
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Ez gondolom azért van, mert q olcsón jutottál hozzá.

A NAV-nak írnod kell, hogy az időpont számodra nem megfelelő, ám ha új időpontot jelölnek ki, akkor azon ott kell lenned. A NAV ugyanis hatóság.

2016. jan. 14. 10:20
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

A fellebbezés más.

Bizonyos végzések elleni fellebbezést a törvény kizár.

Azt megteheted, hogy írsz nekik, tudatod velük, hogy te akkor éppen nem érsz rá, jelöljenek ki egy másik időpontot, a másik időpont pedig akkor legyen, amikor te hazaértél külföldről.

2016. jan. 14. 10:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Ajánlott levelet kéne írnom gondolom. De személyesen is oké lehet ha megírom a levelet és én viszem be nekik?
2016. jan. 14. 10:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Biztosan van rajta valami elérhetőség, ügyintéző.

Hívd fel és kérdezd meg, hogy ilyenkor mi a teendő.

2016. jan. 14. 10:42
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Jó a személyes is, csak akkor ne felejts el kérni egy másolatot, amin az áll, hogy:

Fentiekkel megegyező tartalmú iratot átvettem.

Özv. Slóbenhauerné Grúz Etelka

P.H.

2016. jan. 14. 10:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszi
2016. jan. 14. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!