Agyonvert egy kutyát a deteki alpolgármester fia. Szerintetek megússza egy pénzbírsággal?
2016. jan. 10. 15:40
11/17 anonim válasza:
Majd a radikális állatvédők, remélem helyreteszik.
12/17 fersk válasza:
Már értem, miért vetődött fel állítólag közösségi oldalak esetében, hogy a mondandó végére oda kell írni: sarcasm.
Idézőjelet hiába is használok, a szövegértés eme oldalon még gyerekcipőben sem jár sok ide firkáló emberkénél... :D
Ha a stílusomból pedig az jön le némelyeknek, hogy cigány, akkor hurrá! a kisebbség, lám, felzárkózott...
13/17 cirmos62 válasza:
Félek, hogy a törvény nem sújt le rá úgy, ahogy azt megérdemelné. Törvényen kívül elbánhatnának ezekkel ugyan úgy, mint ahogy ők tették a kis álattal. Pillanatra sem rendülnék meg, mert az ilyen szarkupacokban szikrányi érzelem sincs más iránt sem. Abszolút selejtek, akiken már változtatni nem lehet.
14/17 anonim válasza:
A 2. válaszolónak van igaza. Még birságot SEM kell fizetnie. Az ilyen tetvek mindig megússzák. Én ugyanazt csinálnám az állatkínzokkal amit ők is az állattal, akármit is csinált vele. Nemzetiségtől függetlenül.
15/17 cirmos62 válasza:
Ja, még annyit, hogy nem csak a kisebbség közül kerülnek ki ezek lelki nyomorékok, bár tény,hogy az ő "kultúrájukba" inkább belefér.
16/17 anonim válasza:
Ha meg is ússza mi agyon basszuk !
Holnap látogatunk el a községre 5 gyúrós haverommal! Nincs kegyelem, ha börtönbe is kerülünk !!!! Hajrá magyarok
17/17 anonim válasza:
A könnyem is kicsordult basszus és ott olyan gyülöletet éreztem hogy az illetönek egyenként basznám bele kést az összes ujjába..Bocsánat emberek a csunyaszavakért de meg tudnám ölni az ilyen tróger férgeket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!