Egy átlagos (közepes méretű) victorinox zsebkést még tarthatok magamnál utcán?
"a leghosszabb 67 mm" - Akkor igen.
8 cm a határ.
#6.
Persze, vannak még kritériumok ( ahogy írtad a rúgós és a pillangó késnél sem számít a pengehossz). De mivel a kérdező Victorinoxot írt, azokra pedig nem jellemző az ilyen kialakítás, így nem bonyolítottam túl a választ.
6-7, értem én hogy a kisebbségiek szokása a megtámadás, de a saját késsel saját magadat is megsértheted és a jelenlegi álláspont szerint, ha kötekszik egy fegyvertelen c tipusú állampolgár akk nem késelheted meg azért mert megütött, de az is lehet hogy a kérdező egy kisebbségi és legálisan akar késelgetni :D főleg ha nem adnak neki cigit.
Nem vagyok az erőszak híve, de egy boxer kevésbé veszélyesebb vagy egy paprika spray.
"de egy boxer kevésbé veszélyesebb"
Mármint kire nézve. Mert akivel szemben használják, a boxer sokkal súlyosabb sérülést is tud okozni, m8int egy 6 centis kés.
Ráadásul a boxer alapból tiltott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!