Ha a vasárnapi zárva tartás elsődleges oka az, hogy az eladók és az áruházi dolgozók szeretnének a családjukkal lenni (folyt)?
Nem is tűri a hazugságot.
Utoljára amikor hazugságon kaptuk a kormányt mentünk is az utcára. 2006 emlékszel!
Németországgal, Ausztriával ti példáloztok folyton, mint valamiféle kánaánnal, gondoltam énis felhozom. Mert ugye No meg Au valamiféle földi paradicsom, gondoltam megjegyzem, hogy a boltok ott IS zárva vannak.
Egy lépés a hatalmas nyugat felé. Ezt szeretnétek nem?
Továbbá én prímán elvagyok a fizetésemből.
ma 13:24
te tényleg ilyen sötét vagy? nem a 444 csinálta a felmérést, hanem az Ipsos, de az összes eddigi felmérés is ezt mutatja, kapischi? Ennyire ne vakítson el a Fidesz-imádat.
Azért ne keverd össze a kettőt.
Elvégre életveszély, bűnözés, betegség minden nap van, mindennap kell, vasárnap is, ha valaki életveszélyben van, akkor azt megmentsék. És ahogy látjuk, tapasztaljuk, abba azért még senki nem halt bele, ha vasárnap nem volt nyitva a bolt, abba viszont lehet belehalnának páran, ha vasárnap közölnék, hogy nincs mentő, nincs kórház, meg az életveszélyben lévő betegeket is otthagynák a kórházba, mert bocs, de vasárnap van, a kórház meg bezárt, nem?
Szóval ez a része a kérdésednek abszolút hülyeség.
De amúgy az is, hogy azért van zárva vasárnap a bolt, hogy a dolgozók többet legyenek a családjukkal. Nálunk ugyanis amióta vasárnap nincs bolt, azóta a legtöbb bolt hétköznap és szombaton tovább van nyitva, vagyis simán dolgoznak az emberek annyit, mint előtte, tehát ugyanúgy kevesebbet vannak együtt a családjukkal, sőt, hétköznaponként és szombaton még később is vannak a családjukkal, mert tovább dolgoznak. És csak azért, hogy kapjanak egy vasárnapot? Hát...
Nyilván mindenki tudja, hogy ez miről szólt. Mint mindig minden valaki ellen irányult és nyilván a pénzről szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!