Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi ez az Ákos-ügy a Telekommal...

Mi ez az Ákos-ügy a Telekommal? Elmagyarázná valaki röviden?

Figyelt kérdés

2015. dec. 18. 16:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
61%

Ahha, értem.

És ha mondjuk a DK lenne kormányon és 3-4 politikusuk is olyan véleményt fejezne ki, hogy jó lenne már végre eltávolítani a rovásírásos helységnévtáblákat, akkor ti hogy reagálnátok erre?

Tudod, nem kell őket eltávolítani, csak jó lenne. Aztán sorra az összes többi is megszólalna, hogy tényleg jó lenne. Nem muszáj, de távolítsuk már el. Na, miért nem távolítjuk el őket? Nem szükséges, de jó lenne...

2015. dec. 18. 16:58
 12/21 MolotovPunk ***** válasza:

Fentebb már leírták mi a helyzet ezzel az üggyel kapcsolatban.Ettől függetlenül az látható,hogy Ákos a fidesz támogatási és haveri körébe tartozik.Így ismét látható,hogy ilyen dologban is megvédi Kövér beszédét.

Mondjuk én személy szerint nem nagyon értek egyet azzal,amit mondott.

2015. dec. 18. 17:10
 13/21 anonim ***** válasza:
42%
ma 16:47 Az ilyen hazudozókkal van a probléma. Teljes valótlanságot állítasz. Senki senkit semmire nem akart kényszeríteni. Csak tudnám mi értelme itt össze vissza hazudozni .
2015. dec. 18. 17:21
 14/21 anonim ***** válasza:
54%

Akos egyertelmuen a noi egyenjogusag modern felfogasa ellen foglalt allast, es megvillantott egy avitt, peneszes vilagnezetet.

A Telekom ebbol koszoni szepen nem ker, a kormany meg kiakad undorito modon.

2015. dec. 18. 17:49
 15/21 anonim ***** válasza:

6-os: "A kényszerítéssel van a probléma, nem azzal, hogy a nők tudnak csak gyereket szülni.

A gyerekvállalást nem lehet kényszeríteni, mert olyan, mint a pacalpörkölt. Ha valaki nem szereti, akkor hiába nyomod bele a fejét a fazékba, max. csak bele fog hányni."

Hagyd a fenébe, sose fogják megérteni. Az ő fejükben létezik egy kép, hogy minden embernek milyennek kell lenni, hogy kell élni, és azt akarják ráerőltetni mindenkire. Ezért tartunk itt még mindig, mert ebben az országban még mindig nem jutott el egy csomó ember agyilag addig, hogy hagyni kéne egymást élni, és hogy az erőszakkal kényszerítésből semmi jó nem születik.

2015. dec. 19. 00:19
 16/21 anonim ***** válasza:
13%

A Telekom is SZERZŐDÉSt bontott -Ákos szponzorálásáról-, meg a kormány is.

Ákos pedig messze nem azt mondta, amit ráfognak, csak valami olyasmit, hogy nem kell egy nőnek szégyellni, ha a családot választja, és nem a karriert. Hogy nem kell az elvárások miatt és szerint választania.

Most is ugyanúgy, mint a röszkei rendőrökkel, kivágtak a teljes felvételből, hogy félre lehessen magyarázni.

Tisztességtelen dolog.

2015. dec. 19. 05:28
 17/21 anonim ***** válasza:
92%
Utolsó, te azt felfogod egyébként, milyen országban élünk? A kormánynak mégis mi köze egy magáncég döntéséhez? Mellesleg ezzel már mindjárt véleményt nyilvánított a kormány is az ügyben, mit gondol a nőkről.
2015. dec. 19. 13:22
 18/21 anonim ***** válasza:
Ákos úgy döntött, hogy már nem csak költőnek nevezi ki magát, de feljogosítva érzi magát arra is, hogy beleugasson mások életébe, mintegy eldöntve helyettük, hogy azok hogy éljenek, milyen vezérelvet kövessenek.
2016. jan. 14. 04:33
 19/21 anonim ***** válasza:

4.33.

Nem úgy van, ahogy mondod. Nézd meg a riportot, hogy a riporter mit és hogyan kérdezett, és hogy hogyan, mit válaszolt.

El van ferdítve, plusz még a ferdítés is felfújva.

Komolyan, érdemes megnézni, hogy miből lett ez a vihar a biliben.

2016. jan. 14. 04:40
 20/21 anonim ***** válasza:

#19 : Nézd. Ha Ákos beül valahova 5-10 haverjával és ez a téma merül fel, azt mond amit akar, szíve joga. Senki nem szólhat semmit. Ez a véleménye, kész..

Azonban, ha valaki, kihasználva a felé irányuló médiafigyelmet, olyan kijelentéseket tesz, hogy megmondja, a nőknek "mi a dolguk", hát az már gáz.

Senkinek nincs joga manipulálni azokat, akik odafigyelnek rá, senki nem élhet, legalábbis nem élhetne vissza ezzel. Senkinek nincs joga beleszólni mások életébe, implicit utasítani őket, hogy mit kellene tenniük, hogyan kéne élniük. Ez olyan érzetet kelt, mintha korholná azon nőket, akik az életüket másképp képzelik el, mint ő.

Joggal háborodtak fel.

Én férfi vagyok, de én is sértve érezném magam, ha nekem bárki meg kivánná szabni, hogy mit tegyek, még akkor is, ha tudnám, hogy ezzel nem képes engem befolyásolni.

2016. jan. 14. 07:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!