Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kivel vegyem fel a kapcsolatot...

Kivel vegyem fel a kapcsolatot mert az állam nem fizet nekem?

Figyelt kérdés

Röviden tömören aki okj szakképzést csinál annak van 2 hét kötelező nyári gyakorlat. Ezt az államnak ki kell fizetnie.

Csináltam egy szakmát 2013-2015 között, nem kaptunk pénzt, nagyjából senkinek se fizették ki.

Idén ismét beiratkoztam egy új szakmára (2. évre vettek fel mert az előző szakmát beszámították). És ledöbbenve tapasztaltam, hogy az új osztályomnak kérték a számlaszámukat mert utalják a nyári gyakorlatra a pénzt.

Azaz a magyar állam tartozik nekem (meg pár ezer diáknak) kb 20 000ft al. Az egyel későbbi évfolyamnak pedig kifizették. Azaz jogosan járna nekem is, de fogalmam sincs kit kellene ezzel megkeresni.

2015. dec. 17. 17:49
 1/4 anonim ***** válasza:
2015 júl. 1-én lépett életbe törvény, miszerint fizetni kell a nyári szakmai gyakorlatra. A szakközépiskolások közül volt olyan, akinek nyár elején volt gyakorlata, Ő nem kapott, akinek a nyár második felében, Ő igen.
2015. dec. 17. 17:56
 2/4 A kérdező kommentje:

Már 2013 ból van cikk, hogy 20 000ft jár.

[link]

És nekünk is mondogatta osztályfőnök hogy járna de nem akarnak fizetni pedig folyton kérdezgettük. Akkor 2015 től ténylegesen fizetnek? Szóval mi akik 2014 nyár elején voltunk mi le vagyuk szrva?

2015. dec. 17. 18:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Abból a pénzből épp Habony Árpád bulizik Ibizán.
2015. dec. 17. 20:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Abból a pénzből Habony legfeljebb egy pohár vizet kap, de biztosan nem bulizik.
2015. dec. 17. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!