Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Új építésű társasházban...

Új építésű társasházban áthallok beszélgetést, tv-t a szomszédból. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Ha jól tudom, erre törvényileg is figyelni kellene. Persze, nem arról beszélek, ha ordibál a szomszéd! A normál hangerejű beszéd és TV is áthallatszik, elég rendesen.

Tehát: rávehetem-e az építtetőt, hogy fizesse ki a hangszigetelést, amit utólag kell beépíteni?

Vagy milyen úton induljak el?

2015. dec. 13. 14:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Szerencsére rendes az építtető, azóta is kapcsolatban vagyok vele, csak nem szeretném letámadni olyannal, amire esély sem lenne. De ez a szakértői felülvizsgálat jó ötletnek tűnik, köszönöm szépen!
2015. dec. 13. 15:16
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

4-es vagyok!

No meg tudod ilyen esetben még a vásárlás előtt!! igénybe veszünk egy szakembert, és azzal is megnézetjük, ha mi magunk nem értünk hozzá!

Különösen, hogy 30 millió Ft-ot akarnak a zsebünkből kiszedni!!!

2015. dec. 13. 15:26
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Szóval kettőnk közül mégiscsak te vagy a szőkébb, és ezek szerint nem én ugatok bele a dolgokba, hanem te vagy igen-igen balfácán, aki hagyta magát jól megszívatni!!!
2015. dec. 13. 15:27
 14/14 A kérdező kommentje:

Igen, most, hogy jól kiröhögted magad, kösz, hogy itt voltál. Remélem, élvezted is ;)

Többieknek köszönet a segítségért! :)

2015. dec. 13. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!