Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Torznak születtem. Beperelhete...

Torznak születtem. Beperelhetem a szüleimet, amiért nem vetettek el?

Figyelt kérdés
2015. dec. 1. 12:20
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
És mit szeretnél a perrel elérni? Ha megnyered, utána vetessenek el?
2015. dec. 1. 13:04
 12/31 anonim ***** válasza:
95%

Mit vársz? Kérjenek tőled bocsánatot, hogy megszülettél?

Ne haragudj kisfiam, mi is nagyon bánjuk már, hogy megszülettél, nem kellett volna, óriási hiba volt.

Él egy rakás törpe ezen a világon, miért nem tudsz boldogulni? Vannak tőled ezerszer rosszabb helyzetben lévők is, mégis jól elvannak, rendes családjuk van, melóhelyük, vagy tanulnak, barátaik, minden csak rajtad múlik. Az fel sem merült benned, hogy a szüleid abban reménykedtek, hogy bár nem egészségesen születsz majd meg, de ők mindent meg fognak tenni, hogy sikerüljön ezt a hátrányodat leküzdeni? Nem tudom, miért utálod őket, ha nekem ilyen gyerekem lenne, nagyon el lennék keseredve.

2015. dec. 1. 13:13
 13/31 anonim ***** válasza:
Dobhatnál fel egy képet magadról hogy eldönthessük jogosan perelnél e.
2015. dec. 1. 13:16
 14/31 anonim ***** válasza:
81%

Erkölcsileg és jogilag is esélytelen vagy.

Sajnálom a szüleidet, nagyon nehéz lehetett nekik annak idején is, amikor megtudták és most is, hogy ilyen gonosz törpe lettél, aki perelni akarja őket és kellemetlen helyzetbe hozni. Az élethez való döntés már a te kezedben van. A szüleid adtak neked esélyt, te adsz magadnak?

2015. dec. 1. 13:28
 15/31 anonim ***** válasza:
erről és az egyik válaszról eszembejutott egy jelenet a South Parkból, ahol bement az abortuszklinikára, hogy szeretné elvetetni a gyerekét. Megkérdezték, hanyadik trimeszterben jár, válasz: a negyvenedikben :D
2015. dec. 1. 13:33
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen esetekben a szülőnek és/vagy nagykorú gyermeknek van joga perelni, ha az orvos nem járt el elég körültekintően, nem tájékoztatott rendesen, ill. nem jól értelmezte a leleteket, ezáltal elvette a szülőktől a döntési jogot, hogy megtartják-e vagy sem.

Anyádnak a saját teste felett rendelkezési joga volt, tehát ő dönthetett arról, hogy akar-e szülni vagy sem; nem vonható felelősségre a döntése miatt. Ilyen alapon perelhetnéd őket, mert nem zöld a szemed, nem gazdagok stb.

2015. dec. 1. 13:55
 17/31 A kérdező kommentje:
A nem zöld a szemem, meg a torznak születtem között van egy kis különbség. Nem is olyan kicsi.
2015. dec. 1. 14:14
 18/31 A kérdező kommentje:
A célom az, hogy büntessék meg őket jó pár év börtönnel. Legyen a perből precedens és szolgáljon példaként, minden hasonló gondolkodású szülőnek.
2015. dec. 1. 14:17
 19/31 Koplárovics Béci ***** válasza:
83%
Te azért egy jó érv vagy az abortusz mellett. Nem külsőleg.
2015. dec. 1. 14:39
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mennyire torz a lábad, de az agyad egész biztosan túltesz rajta.
2015. dec. 1. 14:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!