Hogy hogy nem csukják börtönbe az illegális bevándorló izéket majdnem direkt elgázoló kamion sofőrt?
# 11/11 Időpont ma 20:24
Nem lett főgonosz. Még gonosznak sem mondtam. Csak csököttagyúnak. Arról nem én tehetek, hogy nem értik mit jelent a szó. :-)
Hát, szerintem várhat azért majd valami szankcióra, mert szándékosan veszélyeztette őket függetlenül attól, hogy autópálya és függetlenül attól, hogy én és még sok másik ember Európában egyetért vele.
Én a helyében másik csatornára töltöttem volna fel, arc és név nélkül a videót.
Látszik, hogy csak keménykedik.
Amúgy érdekes, hogy mindenki milyen szélsőséges. Vagy a migrik a sggfejek, vagy a kamionos. Szerintem ebben a videóban konkrétan mindenki az :D
És egyet sem csuktak le a vandálok közül, egy idős házaspárt meg halálravertek mert az ltaluk út közepére húzott felgyújtott kukákat el akarták oltani. Ez fehér embernek 40 év börtön. B nak ezzel foglalkozni, de ha egy illegális izé jövevényt felrúgnak pl. lászló petra az már életfogytiglan meg 5000000 életveszélyes fenyegetés vérdíj a fejére az emberek utálják munkahelyről kirúgás munkától eltiltás stb...
Katasztrófa ami Calais környékén megy. Senki nem véd meg bennünket sofőröket. A sok retket kellene becsukni akik fosztogatnak a nyílt autópályán, sok esetben a rendőrség szeme láttára. Volt kolléga kit már halálra késeltek a vadak. Jól tette a kolléga, amit tett, teljesen világos, hogy nem akarta elütni őket, csak a videójával felhíni a figyelmet a helyzetre, ami tarthatatlan! Ha valóban közéjük akart volna hajtani, nyugodj meg egyet - kettőt eltalált volna.
De lesz még aki bepöccen és valóban kivasalja őket, ha a rendőrség nem tesz valamit. A feje tetejére állta ez a szemét EU, nincs már jó és rossz, jog és kötelesség, becsület, a dolgozó embert állítják be bűnösnek.
Sok kitartást neki, remélem nem fogják az Európát eláruló liberális jogvédő senkiháziak meghurcolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!