Ha veszek egy mikrofonos tollat azzal a céllal, hogy otthon vissza tudjam hallgatni az órán elmodott dolgokat, akkor én törvényt sértek? Ha igen, miért?
Figyelt kérdés
Nem szándékozom megosztani az anyagot, csupán vissza szeretném hallgatni2015. nov. 17. 20:26
1/5 anonim válasza:
Igen, az összes jelenlévő személyiségi jogát megsérted, ha a tudtuk és beleegyezésük nélkül felveszed a hangjukat.
2/5 A kérdező kommentje:
De nem osztom meg a tartalmat Sehol.
2015. nov. 17. 20:45
4/5 anonim válasza:
Tök mindegy megosztod-e, akkor is személyiségi jogot sért, hisz azt már a felvétel elkészítésével elköveted! Ez a törvény, akkor is, ha lepontozod a válaszom.
5/5 A kérdező kommentje:
Én mindig Mindenkit felpontozok akkor is, ha az illető nekem nem kedvező választ ad vagy durván válaszol. De ha ellenséges, sértő a tartalma és semmi válasz, akkor lepontozom. Nektek mind ment a zöld és köszönöm :)
2015. nov. 17. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!