Jogosan mentem be a házunkba és pakoltam a saját cuccomat vagy nem volt jogom ezt tenni?
Utolsó, milyen betörés, meg lopás?
A kérdező az 50%-ban saját tulajdonú házába ment vissza, a saját tulajdonú ingóságaiért. Nem történt sem betörés, sem lopás. A barát akit vitt magával, a pakolásban segített, hogy 1, minél gyorsabb legyen a pakolás 2, valószínűleg a saját testi épségét féltette a kérdező, mivel írta a kérdésben, hogy erőszakos cselekménnyel zárult egy vita, majd távozott és visszament.
Kérdező, a barátodat te hívtad, tehát nem magától ment és tartózkodott ott úgy, hogy senki nem akarta, hogy jelen legyen. Ha nem segített az ajtó feltörésében/betörésében akkor nem érheti "baj", mert a saját ajtódat te törted fel, a barát pedig csak nézte, valamint a testi épséged megőrzése miatt hívtad magaddal . Nem? :)
11!
Betörte az ajtót és elvitelre dolgokat, amiről azt állítja, hogy az övé. Szerinted mi? Simán állítható a másik fél, hogy amit a kérdező elvitt, az az övé volt.
12!
Bizony lehet rendőrt hívni, aki kinyittatja az ott tartozkodoval a lakást, ha a kérdező igazolni tudja, hogy ő is ott lakik. Ilyenkor a személyes tárgyait elhozhatja
Feleség vagyok,rendőri engedéllyel mentünk be.
Ferj nem engedett be,magára zárta az ajtot, rendor engedte hogy akkor bejussak törés alapján a házba. Segítő csak kivitte amit odaadtam, gyorsaság miatt.
Megvan a kár értéke is betörés miatt, az ügyet vezető rendör tartani akarta a feljelentést ellenem,fizessek.
Karácsonyi pénz kell neki vagy tényleg neki lenne igaza es jogtalan volt ? Ha elobbi, akkor saját kollégáivak is szembe megy, ugyanis akiket én hívtam, azok járőrök voltak, kivezényelték őket. A vezető ,intező rendőr pedig tanuvallomást vett fel, helyszínelt a bántalmazás után.
Elég összefüggéstelenül és ellentmondásosan írod le az egészet, nem lehet így objektív választ adni.
Javaslom, hogy ne feldúltságodban, hanem körültekintően fogalmazd meg a történteket és a körülményeket. Nem árt ha a mondatnak van alanya, állítmánya, tárgya, ilyen, olyan határozója, egyéb bővítménye.
Így mindenki csak találgathat, hogy mi történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!