Fegyvert vihetek az iskolába rejve? Van rá engedélyem, viszont az iskola rossz környéken van, felnőtt képzésre járok az iskolába, este sötédéskor végzek.
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, ha beérek az iskolába és látja egy tanár, hogy beteszem a táskámba vagy nap végén a táskámból a kabátom alá teszem az övemre jár-e ez valamilyen következménnyel annak ellenére, hogy az iskola házirendjében nem szerepel.2015. okt. 16. 15:32
11/11 anonim válasza:
Én 3 évig hordtam egyetemre, a házirendet nem néztem, de feltételezem, hogy tiltja. Előadásra is beültem vele, soha nem volt gond belőle. Munkahelyeken nem szokták tolerálni, úgyhogy a wc-ben szoktam le- és felvenni a munkaidő elején-végén. Csak arra figyelj, hogy senki ne lássa meg, onnantól jó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!