Hol lehet panasszal élnem az észak-alföldi regionális munkaügyi központ ellen?
Mai tapasztalatom:
Angol nyelvi képzésre jelentkeztem már MÁRCIUS ELSŐ HETÉBEN!!az első adódó lehetőséggel miután kiirták a képzsésben elvégezhető tanfolyamok listáját.Jelentkezésemnél az ügyintéző azt mondta, hogy majd hónap végén kell jelentkezni AZAZ MÁRCIUSI HÓNAP VÉGÉN.Mai napon,gondolván arra, hogy később több jelentkező lesz, bementem érdeklődni, hogy van-e már pontos dátum."Hát az angolra már a jelentkezőket is felvették" erre én már kicsit idegesen:
-"de az, hogy mikor azt mondták március végén kell jelentkezni??"
- már megtörtént a felvételi sajnos.Ennyivel lezárt..
Ok!Fogtam és mentem az információs pulthoz ezen rossz tapasztalatommal.2-3 perces feszült beszélgetést a hölgy ennyivel zárt.
"JÓ HELYEN KELL LENNI JÓ IDŐBEN"
hát köszönöm szépen!!szóval ha valaki tud segiteni hol lehet panasszal élni én fogok is!remélem minél több ember veszi majd a fáradtságot és elmondja a sok negativ tapasztalatát!!POFÁTLAN MUKNAÜGY!!
menjetek fel a munkaügyi központ honlapjára
www.afsz.hu
itt minden képzést megtaláltok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!