Mi a teendő, ha új személyit kaptam?
Figyelt kérdés
Lejárt a személyim és kaptam újat. Ilyenkor mindenhol végig kell járnom és újra bediktálni az adataimat? Ha igen, ilyenkor hol szükséges?2015. szept. 20. 16:47
2/6 anonim válasza:
Én pl. ügyfélkaput igényeltem az év elején, és látták, hogy szeptemberben lejár a személyim. Figyelmeztettek, hogy miután megkaptam az újat, menjek be vele az ügyfélkapu ügyintézőhöz. Megjegyzem, hogy az ügyfélkaput adták volna jogsira vagy útlevélre is - de ezek nekem nincsenek -, és akkor nem kellene bemenni.
3/6 Koplárovics Béci válasza:
Ha valamelyik banknál ügyfél vagy, ott mindenképpen érdemes bejelenteni, mint az adataidban bekövetkezett változást. A munkáltatónál sem árt.
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor eddig azt látom, hogy ha megkaptam az új személyimet, akkor le kell adnom ezt a
- munkahelyemen
- és a bankban
Ha ezen kívül lehet még valahol kötezettségem és valakinek eszébe jut, akkor pótolja ki!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2015. szept. 20. 21:02
6/6 anonim válasza:
Ha van diákhiteled, akkor ott.
Szerintem a szolgáltatók elvannak enélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!