Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi a teendő, ha új személyit...

Mi a teendő, ha új személyit kaptam?

Figyelt kérdés
Lejárt a személyim és kaptam újat. Ilyenkor mindenhol végig kell járnom és újra bediktálni az adataimat? Ha igen, ilyenkor hol szükséges?
2015. szept. 20. 16:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmi az ég világon.
2015. szept. 20. 17:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Én pl. ügyfélkaput igényeltem az év elején, és látták, hogy szeptemberben lejár a személyim. Figyelmeztettek, hogy miután megkaptam az újat, menjek be vele az ügyfélkapu ügyintézőhöz. Megjegyzem, hogy az ügyfélkaput adták volna jogsira vagy útlevélre is - de ezek nekem nincsenek -, és akkor nem kellene bemenni.
2015. szept. 20. 17:38
 3/6 Koplárovics Béci ***** válasza:
Ha valamelyik banknál ügyfél vagy, ott mindenképpen érdemes bejelenteni, mint az adataidban bekövetkezett változást. A munkáltatónál sem árt.
2015. szept. 20. 19:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, bankban mindenképpen.
2015. szept. 20. 20:19
 5/6 A kérdező kommentje:

Akkor eddig azt látom, hogy ha megkaptam az új személyimet, akkor le kell adnom ezt a

- munkahelyemen

- és a bankban

Ha ezen kívül lehet még valahol kötezettségem és valakinek eszébe jut, akkor pótolja ki!

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2015. szept. 20. 21:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha van diákhiteled, akkor ott.

Szerintem a szolgáltatók elvannak enélkül

2015. szept. 20. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!