Hogyan úszhatnám meg olcsón a Torrentezést Németországban?
ma kaptam egy 850 euros csekket mert 1 hónappal ez előtt leszedtem egy 550 mb-os játékot.Rengeteget forumot olvastam erről a témáról és emberek véleményét akik hasonló cipőben jártak és két féle opciót találok kedvezőnek.
1. Megpróbálom lejjebb alkudni a bünetést.
2. ügyvédet fogadok.
Az utóbbi nem tudom mennyibe kerülne de egyes vélemények szerint kevesebb mint 800 euro.
Valaki esetleg járt hasonló cipőben? ha igen ő hogy oldotta meg? Jól jönne a hasznos tanács.
Gyere haza, lehet hogy ez itt a Balkán, de a mi kalózlehetőségeinket senki nem übereli.
Mot úgyis jön a sok migráncs, Ger-money most lepukkantabb lesz, mint Magyarország.:D
# 4/5 Időpont ma 15:36
Arról nem én tehetek, hogy nem értetted, hogy felfogadhatod OJ Simpson ügyvédjét is, de még ő sem tud kihúzni ebből a szarból. Alkudni több esélyed van, de az is nulla közeli.
Na akkor elmesélem hogy járt a nejem: megkapta a 850 eurós felszólítást (nem csekket, csak egy sablon levelet egy ügyvédi irodától, megjelölve hogy pontosan mikor, mit OSZTOTT MEG. Ugyanis nem maga a letöltés a baj, hanem a megosztás - márpedig ha torrentezel, akkor automatikusan seedelsz is, ugye.
Ügyvédhez fordult, akinek a munkadíja itt Németországban az ügy értékétől függ, nem akarok hülyeséget mondani, talán 120 Euró volt - az ügyvéd megfellebbezte, amit természetesen nem fogadtak el, majd azt javasolta, várjunk, el fog évülni. Az elévülési idő ha jól emlékszem három év, az elmúlt két év nyolc hónapban nem kapott újabb leveleket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!