Lehetségesek-e ezen megoldások a gyerektartás esetén?
Figyelt kérdés
1. A havi,rendszeres gyerektartás kiváltása,egyszeri,egy összegű kifizetéssel?
2. A gyerektartás kiváltása egy nagy értékű ingatlannal vagy ingósággal?
3. Hogyan biztosítható az,hogy a gyerektartás valóban a gyerekre legyen fordítva és ne az új partnerre vagy magára?
2015. szept. 3. 19:29
11/17 anonim válasza:
Le akarod tudni a gyerektartást! Erről szól az egész! Persze, adsz neki egy lakást, gondolom most is van tető a fejük felett, aztán te leszel a jó apa, hogy én biza vettem a gyereknek ingatlant. De hogy csorikam mibe teszi majd a suliban a könyveit, meg miben jár a suliba, meg mit eszik ott, azért izzadjon vért az anya, amíg csak a gyerek már nem lesz gyerek. Igazi férfi gondolkodás!
12/17 A kérdező kommentje:
11.-nek.
Anya 2 diplomás,ha akar talál melót! Ráadásul van már új pasija aki szintén diplomás,így nyugodtan dolgozhat. Ez által mind 2 kereshet!
2015. szept. 4. 16:59
13/17 anonim válasza:
11es vagyok! Dolgozzanak is! De a gyereked 50%ban a tied, így kell gondoskodnod róla!
14/17 anonim válasza:
Ha újra házasodik, akkor nem.
Azt nem tudom, élettársi kapcsolat esetén mi a helyzet.
15/17 A kérdező kommentje:
"...a gyereked 50%ban a tied, így kell gondoskodnod róla!"
AZT TENNÉM B+!
De én nem 1-2 évre,hanem hosszabb távon tervezek! A havi baksis helyett egyben kapná.
2015. szept. 4. 17:42
16/17 anonim válasza:
Meg Bnám, csak nincs mivel :(
17/17 anonim válasza:
De most minden rosszindulat nélkül mondom, nem jó ötlet. Tapasztalat. (nem feleségként, még gyerekként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!