Mi a következménye annak, ha egyszerre van munkajogviszonyom és nappali tagozatos hallgatói jogviszonyom is?
Figyelt kérdés
2015. szept. 1. 15:24
2/12 anonim válasza:
Az, hogy okosodsz, és lesz pénzed.
4/12 anonim válasza:
semmi.
viszont ha elveszíted a munkádat, akkor semmilyen munkanélküli támogatásra, juttatásra sem vagy jogosult, mert nappali tagozatosként nem jár.
szóval ne erre építsd fel az életed, vagy legyen nagy tartalékod baj esetére
5/12 Andizsuzsi válasza:
Adóbevallást kell készítened.
6/12 anonim válasza:
Én is így vagyok és abszolúte semmi, azokívül hogy évente adóbevallást kell kitöltened, de az se nagy etwas ha nincs gyereked vagy vállalkozásod. Jól csinálod, suli mellett kell munkatapasztalatot szerezni, nem úgy, mint akik punnyadnak és végül mekiben kötnek ki.
7/12 anonim válasza:
az adóbevallást akkor is meg kell csinálni, ha nem tanul, szóval ez nem a párhuzamos munka-suli következménye... a kérdés pedig ez.
8/12 anonim válasza:
Egyetemi szociális juttatásokra van hatása.
9/12 Andizsuzsi válasza:
Időpont ma 18:18!
Ahhoz képest, minha csak tanulna, de igen. Az egyetem mellett dolgozók jelentős százaléka nem ad be bevallást.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A munkáltatóm állította, hogy egyszerre a kettő nem lehet, de azóta találtam erre vonatkozó jogszabályt és teljesen legális. De gondolom sz ösztöndíjtól elesek. Erről tudtok valamit? Mert erre nem találtam választ.
2015. szept. 4. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!