Kamu rendelős oldal, átvertek?
Vettem az alábbi oldalról egy quadcoptert, és nem működk normálisan egy gagyi, ócska műanyag vacak. Nem kaptam számlát sem a rendeléshez, be sem volt csomagolva, telefonszám, cím sincs ahova visszaküldhetném. Mit tudok tenni?
Imádjuk osztani az ilyen fogyatékosokat a Homáron. Írj nekik, Hilda tuti kirakja szomorú sztoridat.
Át lettél rázva, ugyanúgy mint a Homáros illető.
A helyedben egyébként nem írnám meg a Homárra, a sok autista pontagyú kommentelő (Kulics, Manyecska és a sleppjeik) úgyis azt hozzák ki belőle hogy márpedig te vagy a hibás, és a kvaanyádat...
Magyarország, én így szeretlek!
Fogadjunk hogy valami keretlen reklamuzenet hatasara kattintottal a linkre... Igy jartal, sok sikert kivanok az utanajarashoz. A cegrol, amelyiknel vetted, nyilvan semmit nem tudsz, se cimet, se telefonszamot, csak ezt az ocska weboldalt, ami valamelyik olcso USA-beli hosting-szolgaltatonal fut (ezen a heten, mert jovo heten koltoztetik masikhoz, aztan harmadikhoz, aztan meg tovabb). Igy jar, aki ellenorizhetetlen helyen 'joarasitva' vasarol.
Tanulopenz, ennyi. Feljelenteni is felesleges, mert a magyar rendorseg arra sem lenne kepes, hogy az IP cimuket kideritse...
Az rendben van, de ezt előre mégis honnan kéne tudnia hogy ez egy kamu lehúzós, átverős oldal? Még az sem garancia hogyha van telefonszám (ami nem működik), e-mail (ami eldobható e-mail) meg privacy-policy amit mondjuk egy az egyben a Vateráról copypasztáztak ki.
Szerencsére én semmit nem vásárolok neten, úgyhogy ha akarnának, se tudnának átrázni. Pénzt előre pedig SOHA, SEMMIÉRT, mert jó eséllyel a Homáron kötsz ki.
Az arab pénzváltótól csak úgy első bemondásra evidens hogy nem fogadunk el se cukorkát, se dollárt. Egy amerikai székhelyű csaló cég viszont már tudja azt a színvonalat hozni amivel sok egyszerű embert megvezethet.
Még a rendkívül bugyuta nigériai csalásoknak is mennyi áldozata volt, köztük magyarok is (!!!)
"Nem több idő balra, telefonni nekem most! Fiók elkobozva lenni, pénz el leszik veszni" :DDDDDDD
Vagy nézd meg az MLM-átverős cégeket. Nyomják a mézeshabcsókos sódert, "gazdagodj pár óra munkával" "5 hét alatt csilliomos leszel" és így tovább, aztán mái napig hány hiszékeny hülye beveszi. Aztán persze megy az ajvékolás mikor a piramis-party főszervezője felmarkolja a zsét, és összedűti a csodabizniszt :DDDD
Komolyan már, egyszerűbb ha inkább nekem fizeti ki a felét, és megígérem, majd varázsolok neki pénzt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!