Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Liberálisok! Ez szerintetek...

Liberálisok! Ez szerintetek is kirekesztés?

Figyelt kérdés

Olvassátok el ezt a cikket:

[link]

Most miért ne bírna összeházasodni a nő a fával?

Elvégre a szerelem az szerelem, nem?

A dendrofília több állatfajnál is jelen van, ezért terészetes!

[link]

[link]

Míg a dendrofóbia csak az embernél van!

Ideje lenne már rendezni minden évben felvonulást a dendrofileknek!

És egyenlő jogokért kellene tüntetniük!

Már el is készítettem néhány plakátot:

[link]

[link]

#fa #jog #házasság #kirekesztés #liberalizmus #előítélet #egyenlő jogok #dendrofób gyűlölködők
2015. aug. 29. 19:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Fákk the fákat!!!
2015. aug. 29. 19:38
 2/15 anonim ***** válasza:
72%

Támogatom az ötletet, kiegészíteném még azzal hogy én egy plüss állatba vagyok szerelmes, szerintem legyen a plüss-ember kapcsolatoknak is felvonulásuk! :D

2015. aug. 29. 19:43
 3/15 anonim ***** válasza:
22%

1. ha lesz elég ilyen fába szerelmes ember felőlem nyugodtan vonulhatnak, ha te is ilyen vagy nyugodtan kezdheted a szervezést. ( más esetben nem értem miért akarnál ilyet rendezni.)

2. Szerintem meg még a törvényben is benne lehetne h igen is lehet házsaság fa és ember között ha mind 2 fél bele egyezik.

3. Nagyon gyenge próbálkozás dzsimike. Öregedj még pár évet és majd vissza térünk erre. Addig is ezt üzenem:

https://www.youtube.com/watch?v=R_xHMjYPUMU

2015. aug. 29. 19:44
 4/15 anonim ***** válasza:
A fa képtelen a konszenzusra.
2015. aug. 29. 20:21
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Ez a kérdés kitaláció! Jelentve.
2015. aug. 29. 20:29
 6/15 anonim ***** válasza:
53%

Te Rasztás, én a helyedben ezt a két művemet nem osztottam volna meg, mert vagy egy unatkozó tíz éves vagy, aki most tanulja használni a paintot (és még nem jött rá, hogy lehet benne gépelni) vagy csak egy képszerkesztési analfabéta.

Szerintem maradj meg annak, aminek "szeretünk" egy összesküvéselmélet hívő USA és zsidó gyűlölő szokásos kis szélsőjobbernek.

2015. aug. 29. 20:40
 7/15 A kérdező kommentje:

Két oka van, ohgy ilyenre sikerült:

1) Beremeg a kezem (ugyanis nagyon remegős kezű vagyok)

2) Nem értek egyáltalán az informatikához (semmilyen beszúrás meg ilyesmik)

2015. aug. 29. 20:42
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
A remegős szar vagy és mellé még hülye is akkor minek vagy itt? Minek raksz rá még két lapáttal a hülye kérdéseddel? Ratyi 10 éves.
2015. aug. 29. 23:36
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Amint egy fa alá tud írni és ki tudja mondani a boldogító igent, visszatérünk a kérdésre :D
2015. aug. 30. 06:55
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Liberálisként támogatom, hogy nemtől függetlenül bármilyen két cselekvőképes felnőtt ember házasságra léphessen egymással. A kisgyerek nem cselekvőképes (pedofília kizárva), az állat nem cselekvőképes (zoofìlia kizárva), a fa nem cselekvőképes. Ezzel szemben egy felnőtt melegpár mindkét tagja cselekvőképes. De tudod mit? Kit bánt azzal bárki, ha összeházasodik egy fával. Úgyhogy tőlem aztán mehet, és ha elegen lesznek, akkor tőlem aztán fel is vonulhatnak, nem ártanak vele nekem.
2015. aug. 30. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!