1 lábbal megtehetem a következő két dolgot? ( Rendőr/tűzoltó, motorozás )
Lehet, hogy le kell majd amputálni a jobb lábam térdtől lefelé. Ha ez megtörténik, és protézisem lesz ( mű láb ), de fogok tudni sportolni, lehetek rendőr / tűzoltó?
Illetve nagyon szeretek motorozni, szeretném letenni majd a vizsgát korlátlanra. Ugyanúgy, protézissel lehet majd motoroznom, le tehetem majd a vizsgát? Vagy esélytelen lesz?
Köszönöm 1# a gyors választ. Hát nem igazán örülök.
Robogó esélytelen, akkor már autó. Vagy azt sem lehet?
3# tudom hogy segíteni akarsz / akartál, de ugye ezt te sem gondolod komolyan?
Te is tudod, hogy nem azért mennek az emberek tűzoltónak, hogy napi 8 órát üljenek az irodában. Akkor már annyi más munka van, ami engem is érdekel és nem ilyen. Lehetnék tanár, építész, de ha az irodában akarnék ülni lehetnék akár valamilysn ügyvéd / jogász is :/
3-as vagyok!
Igazad van, azért írtam ezeket, mert akkor még az adott testületen belül vagy, közéjük tartozol...
...egyébként még azt is el tudom képzelni, hogy protézissel esetleg rendőr-nyomozónak kitanulsz... ennek még utána nézhetsz, mekkora esélyed lenne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!