Ha valaki nem enged ki egy szobából jogom van megverni?
Én meg felpontoztam... :)
Nem vagy jogosult önbíráskodásra. Feljelentést tehetsz, ha bizonyítani tudod, a hatóság dolga az esetleges megbüntetése az illetőnek (de ők sem verik meg sajnos :D).
Nézd, ha tényleg elrabolnak és bezárnak egy szobába, akkor nem azt nézed, hogy mihez van jogod, hanem azt, hogy mihez van lehetőséged (bár azért a körülmények is számítanak, ha a szoba egy börtön és jogos bírósági végzéssel zártak be, akkor szerintem ne verd meg az őröket).
Mit tehetsz ha korlátozzák a jogaidat? Pl kimehetsz. Ha meg tudsz verni valakit akkor jó eséllyel ki is tudsz jutni (gyanítom az még könnyebb is).
Úristen, mi folyik itt... IP-det azonnal visszakövetjük a szolgáltatónál és már megy is a TEK. A szü.. izé elrablóid pedig Magyarország valamelyik nevesített fegyházába kerülnek hosszú időre elzárásra. A számláikat nem fogják tudni fizetni, így minden vagyontárgyuk elárverezésre kerül. Kezdve a számítógépen át a házukig. De ez téged miért is érdekelne.
Téged pedig visszajuttatunk saját ingatlanodba, amit saját munkával tartasz fent. Ha pedig kiskorú vagy, akkor valamelyik nevelőintézet vendégszeretetét élvezheted még szigorúbb szabályok szerint.
Igen kérdező, a világ ilyen primitív módon működik. Úgy hogy kérdező, még egy szó, és ugrott a veséd.
Viszont ha nyugton maradsz a szobádban, az internetezés helyett tanulnál, megértenéd, mi miért történik. Talán még örülnél is annak a szobának. Másnak az sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!