Vagyonor vagyok mit tehetnek?
Figyelt kérdés
En is a vagyonorok kiszolgaltott eletet elem. Mit tudnek tenni? Kinel jelenthetnem ezeket a dolgokat?
Pl:. Ruhapenzt vonjak, ejszakai potlekot nem kapok, fizetett szabadsagot nem adjak ki stbstb
Tudom nem egyszeru barmit is kezdeni ezzel a helyzettel de gondoltam hatha van itt valakinek otlete.
2015. júl. 26. 20:21
2/5 anonim válasza:
Munkaügyi központ, illetve NAV-nál is bejelentheted. Fizetett szabadságot általában kiírják a könyvelésben, azt viszont nem biztos, h te is látod. Egy teljeskörű ellenörzésen sok cég megbukik ilyenek miatt.
3/5 anonim válasza:
Nézd meg a munka szerződésed hogy mi szerepel benne hogy mit írtál alá!
Mert mondjuk kár a északai műszakpótlékért sírni ha az van a munkaszerződésben hogy nappali 8 órás műszak.
4/5 Ajisa válasza:
Nem tudom mióta dolgozol vagyonőrként, de ennél ne is számíts jobbra :D mi is ebben vagyunk párommal már 4éve lassan és ez ilyen,menj annyit mint a hülye és alig fizet. Bejelentéssel meg semmire nem mész annyi alvállakozásuk van egy cégnek hogy észre sem veszik ha te bárhova jelentgetel. Ez a szakma ilyen és igy kell elfogadni a szépségeivel :D
5/5 anonim válasza:
Tessek bejelenteni minden ilyet! Amig nem kapnak az arcukba egy kis birsagot nem valtozik a mentalitas sem! El kellene jutni a XXI.szazadba vegre. Ha meg emiatt baj eri a ceget, azt mondom hulljon a fergese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!