Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha nem veszem át a büntetésről...

Ha nem veszem át a büntetésről szóló határozatot akkor megúszom a büntetést?

Figyelt kérdés
Megbüntetett az egyik járási hivatal 100 ezer ft-ra. Na most ha jön az erről szóló határozat tvr-el, akkor egyszerűen nem veszem át. Így mondhatom azt, hogy nem is tudtam a dologról, mert nem voltam itthon stb.
2015. júl. 26. 12:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerős ugyanezt csinálta. Természetesen nem úszta meg, csak elodázta pár évig. Ha nem tudod most kifizetni, akkor oké gyűjtögess még, de előbb-utóbb ki kell fizetned. Nem úszod meg.
2015. júl. 26. 13:31
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Megúszni úgyse tudod, de minél tovább halasztod, annál jobban megszexuálnak a végén. És hogy félreértés ne essék, mire oda kerülsz, az a 100ezer már nem 100ezer lesz, hanem a sokszorosa.
2015. júl. 26. 13:56
 13/15 kovpet ***** válasza:
100%

"de én nem megyek, nem fogom keresni"

Te nagyon rafinált vagy :))

Azért csak érzed, hogy ennyivel nem lehet átverni a rendszert, ugye? Mert azért lássuk be, ez eszébe juthatna másnak is és akkor felesleges lenne az egész büntetésesdi.

2015. júl. 26. 14:22
 14/15 anonim ***** válasza:

Ááá IKSZDÉ!

Mekkora hülyék vannak ebben az országban XD

2015. júl. 26. 16:21
 15/15 anonim ***** válasza:
A tartozásoknak nincs elévülési idejük. Ameddig nem rendezed az adósságod, addig szépen rakódik rá a késedelmi díj. Kérd meg részletre a havi legkisebb összegben, vagy ha olyan a szociális helyzeted az állam átvállalhat bizonyos mértékben.
2015. júl. 27. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!