Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Támogatnátok az osztrák és a...

Támogatnátok az osztrák és a szlovén határon a határellenőrzés visszaállítását?

Figyelt kérdés

2015. júl. 21. 22:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Mi meg Ausztriába megyünk bevásárolni és akiket eddig ismertem és láttam osztrákokat (nem kevés) azok mind nyugodtan és mégjobban megtisztelve ezt a hont, mint mi ami ez már szégyen... Egyébként egy meg nem említett etnikai csoport mióta lementek a kis segélyből Balatonra az egész hely ahová mindig megyek teljesen tönkreteszik mikor már többszáz éve vannak itt nevet még most se mondok, hogy milyen etnikai csoport(bár sose jönnétek rá így egy támpont Indiából jöttek)

Egyébként mi a baj azzal, hogy valaki annyit keres ottkint, egy hónapban, mint itt egy évre kapna? Ha annyira jó lenne itt eszünkbe se jutna elmenni, de hogy ne csak a fizu számítson ottvan, hogy ott az egészségügyi szolgáltatások kiemelkedőek itt meg az öngyilkosságon és egy magyar kórház abban különbözik, hogy az öngyilkosság kevesebb fájdalomba kerül és van esélyed túlélni :(

Meg ki akar olyan boltot nyitni amiből a leadózott pénzből plakátok,politikus nyaralások,stadionok lesznek meg egy kerítés... Meg ráadásul az áfa sem kedvező meg gyakran kikell dobálni a fél készletet, mert senki sem tudja megvenni azt ami egy nyugati országban simán ellehet adni egy nap alatt is, mert pénz van rá...

2015. júl. 21. 23:00
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"Komolyan gondolja, mint a Wartburg-szerelést."

Csak ne a wartburgot pls... :D Múltkor lerobbant alattam és egy svájci bicskával megjavítottam. :D

2015. júl. 21. 23:14
 13/18 szántóvető ***** válasza:
a wartburgok se a régiek már.régen komplett hétvégi programot a javítgatásuk 2-3 családnak,nyílt alkalom pálinkázgatni is.ma meg már az út szélén talpra állítja az ember 10 perc alatt.
2015. júl. 21. 23:24
 14/18 anonim ***** válasza:
Ez már az 1.3-as négyütemű motorral szerelt. XD
2015. júl. 22. 04:19
 15/18 anonim ***** válasza:

Értek. Átjött el a szlovén srácok és összefogtak azokkal akik Ausztriában keresik a penzt, azaz több van nekik. Emiatt magabiztosabbak. Persze, hogy a magabiztosságuk tudatában lenyukták a hétvégen a legjobb nőket akiket magadnak szúrtál ki. A magabiztonsága tudod nagyon férfias tulajdonság. A szerencsétlenkedés pedig nem az.

Tudod ezért nem kell lezárni a határt. Csak nem félni odamenni a lányokhoz. Az indítás elég egsszerű. Mond első szónak azt, hogy SZIA! A többi jön magától ha nem erőlködsz és izzadsz.

2015. júl. 22. 08:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Én támogatnám. Minden hétvégén csak azt hallom hogy részeg osztrák fiatalok vertek szét városokat és gyújtottak fel autókat. Most hétvégén még a készenléti rendőrséget is megverte két osztrák részeg huszonéves, mert azok nem üthettek vissza. Hová fajulhat ez még?
2015. júl. 22. 14:44
 17/18 anonim válasza:

"Csak ne a wartburgot pls... :D Múltkor lerobbant alattam és egy svájci bicskával megjavítottam. :D"

MacGyver, Te vagy az? :D

2015. júl. 26. 16:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az osztrákok sokkal civilizáltabbak mint a magyarok! Láttál már egyáltalán a 80 éved alatt egyetlen egy osztrákot is?! Gondolom még a fejedet se tetted át a határon...
2016. márc. 19. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!