Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A beiratkozáshoz elegendő a...

A beiratkozáshoz elegendő a bizonyítvány?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és iskolát váltok. Valószínű, átvesznek. Két bizonyítványt kell elkérnem, mert most gimis vagyok, de voltam szakközepes is előző tanév félévében, de azelőtt is gimis voltam ugyanitt. Nos... minden indokolás nélkül elérhetem a bizonyítványaim? Azt mondták, nem kell a gimit értesíteni, hogy kiiratkozom, csak a masikba be, onnan majd értesítik. Nem voltam tanévzárón, azért van ott. Az ügyeleten csak a titkárnő szokott lenni? Ő is kiadhatja, azt tudom, csak remélem nem mindenki lesz benn...
2015. júl. 21. 21:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem értem, mire ez a nagy titkolódzás... Ha átvesznek, úgysem fogsz egyikükkel sem találkozni többet.

Az iskolában ügyeleti időben a portáson és az ügyeletesen kívül jobbára senki sincs benn (csak aki esetleg ott akar lenni). Lévén év vége van, ki fogják adni minden szó nélkül.

A beiratkozáshoz viszont kell majd vinned fényképes igazolványt (személyi, útlevél, jogosítvány, stb.).

2015. júl. 21. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!