Fel akarnak jelenteni! Valaki?
Regisztráltam egy tőzsde oldalra (amiről azt sem tudtam, hogy mi??) és most fel akarnak jelenteni, mert nem múltam el 18 éves...
Csak regisztráltam, és nem csináltam semmit.. úristen teljesen kétségbe vagyok esve, nem akarok fiatal korúak börtönébe menni!!!
nyugi má'n...
Nem fog feljelenteni senki, ha mégis, kiröhögik
Nem követtél el semmit
A nyilatkozatban való kamuzással max az oldal/cég szabályzatát szegted meg ami áltlaában azt a következményt vonja maga után,hogy nem fizetnek ki
Börtönbe még a sok bűnöző cigányt se küldik mindig be, nemhogy emiatt.
Igazából én sem nagyon értem, csak reggel arra keltem h csorog a telefonom es felvettem. Erre mondja h Xyt keresem. Mondom en vagyok. Erre mond valamit amit bem ertettem es megkerdi mennyi idos vagyok. Mondom 15. Es mondja h ez esetben hatosaghoz fog fordulni. Mondom ez meg mi a...?
Szval ennyi. Es nagyon beparaztam nem akarok se penz birsagot se semmit, mert alapbol csorok vagyunk es nem vittem csodbe a ceget tudomasom szerint. A regisztraciot meg nem tudom ervenyteleniteni... jhaaaaaahj oh my gosh
ugyan már, miért jelentenének fel?
ne parázz, csak szívatnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!