Telefonon zaklatnak az éjszaka közepén! Mit tegyek? (lent)
Figyelt kérdés
Ma az éjszaka közepén arra ébredtem, hogy csörög a telefonom rejtetten hívtak és mivel a párom is azon hív az egyik telefonjáról azt hittem Ő az és fel vettem pedig mellettem feküdt. Nem szólt bele senki kinyomtam. Két perc múlva újra felvettem megint semmi. Harmadjára már barátom vette föl és az illető elkezdett hörögni!! és kinyomta..nagyon megijedtem. Azt gondoltuk, ha férfi hangott hall megtorpan de semmi.. Még négyszer hívott kinyomtuk utoljára mikor felvettük is hörgött. Aztán kikapcsoltam a telefont. Rohadt ijesztő volt ez az éjszaka közepén. Ma a szolgáltatótól le akartam kérni a bejövő hívásaim listáját de nem adhatják ki.. Ha még egyszer lesz ilyen a napokban ne adj isten Ennyi után már elmehetek a rendőrségre?? Vagy ez nem számit még zaklatásnak?? Köszi2015. júl. 10. 22:37
11/14 anonim válasza:
Megoldás, felveszed, félreteszed, és hagy menjen az ő számlájára a hívás, majd megunja.
12/14 anonim válasza:
Az eszedbe sem jutott, hogy feljelentést tegyél (zaklatás vétsége, Btk. 222. § (1) bekezdés)? Onnantól kezdve hivatalból megy a dolog (hívószámok kikérése, tettes felderítése stb.).
13/14 anonim válasza:
nem biztos hogy percdíjas a telefonja havi 15-ért korlátlanul lehet hívni mindenkit belföldön
14/14 anonim válasza:
#11-es és #12-es válaszban minden benne van.
Nekem is volt hasonló. Nekem is azt mondták, éjszakára miért is hagyom bekapcsolva, hangot ráadva a telefont?
Nem azért, mert telefonfüggő valaki, hanem mi is úgy vagyunk, hogy bármi történhet éjszaka, és jó az, ha el tudjuk egymást érni.
Van valami változás, előrelépés azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!