Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A szomszéd feljelenthet emiatt?

A szomszéd feljelenthet emiatt?

Figyelt kérdés

Mióta ideköltözött azon van, hogy valahogy kicsesszen velünk.

Az első húzása az volt, hogy kutyakakit dobált az udvarunkba.

Nekünk nincs kutyánk, idegen kutya meg nem tudna bejönni a kerítés miatt.

Egy másik utcabeli kapta rajta, amint zacskót húz a kezére és átdobja hozzánk a kutyakakit.

Pedig nyitottunk feléje, amikor ideköltözött.De, egyszer csak elkezdte ezt a hülye szokását.

A másik, hogy mindig a mindig úgy áll a kocsijával, hogy belelóg a mi kijárónkba és nehézkes kijárni miatta.

Pár napja megelégeltem, facsartam almalevet és öntöttem be az autójába, amikor nyitva hagyta az ablakát.

A muslincák nagyon szeretik, úgy lepik, hogy szinte vágni lehetne őket.

Ma viszont átjött és mondta, hogy tudja, hogy én voltam és felfog jelenti rongálásért.

2015. júl. 8. 17:31
 1/4 petizacc ***** válasza:
Szórd be a kocsijába a kutyaszart is csak, hogy elég biztos lehessen benne! :D
2015. júl. 8. 17:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem.. nem jelenthet fel, mert az amit ő csinált, sokkal rosszabb. Én olyat bevertem volna neki, hogy beszart volna.
2015. júl. 8. 17:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Feljelenthet, de a dolog bizonyíthatatlan (nyilván nincs fölvétele).

Mondjuk a dolgokat nem így kell megoldani.

2015. júl. 8. 18:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Nos én éjjel nappal szívnám a vérét, amikor időm engedné. Persze úgy, hogy ne lehessen bizonyítani.

Egyébként feljelenthet, csak nem lehet bizonyítani. Így egyből mehet vissza a rágalmazás.

2015. júl. 8. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!