Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van egy bátyám, rajatam és az...

Van egy bátyám, rajatam és az anyámon kívül senkije sincs. Most hirtelen elvett feleségül egy nőt. Ki örökölhet utána? Mi, vagy az a nő. Milyen lehetőségeink vannak?

Figyelt kérdés
2015. jún. 28. 15:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Kitől és mit akarsz örökölni?
2015. jún. 28. 15:45
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem semmi kérdés. Ahelyett, hogy örülnétek, hogy megházasodott.

Majd a gyerekei szépen örökölnek utána.

2015. jún. 28. 15:52
 3/15 A kérdező kommentje:
A bátyámtól a házát akarom örökölni. Gyekekeik meg garantáltan nem lesznek. Még örökbefogadott sem!
2015. jún. 28. 15:55
 4/15 anonim ***** válasza:
65%
Először is majd a gyerekei, aztán a felesége. Ti meg öljétek meg magatokat irigy ri_bancok.
2015. jún. 28. 15:56
 5/15 anonim ***** válasza:
86%
"az a nő" fog örökölni- feltéve, ha szegény átköltözik a túlvilágra. Nem illik ezt az eseményt várni - visszaüthet könnyen.
2015. jún. 28. 16:01
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Kedves ember vagy. :D
2015. jún. 28. 16:11
 7/15 A kérdező kommentje:
"Irigy ri_bancok"... Nem is tudod hogy nő vagyok-e! Lehetek az öccse is. Vagy te egy admin vagy?! Mindenesetre egy b_unkó troll! Provokáld magadat, ha nem tudsz emberi választ adni
2015. jún. 28. 16:12
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

"Alig vártuk már anyámmal, hogy a bátyám elpatkoljon és rátehessük a mancsunk a vagyonára/házára, de a szemétnek volt pofája megházasodni, hogyan tudnánk azt a cédát kitúrni?"

Hogy lehet erre emberi választ adni?

2015. jún. 28. 16:18
 9/15 A kérdező kommentje:
Ha nem volna világos, a Polgári Törvénykönyv érvényes passzusára lettem volna kíváncsi, így röviden, itt, valakitől. Elmentek ti a búsba! Majd megtalálom másutt. Azért erre csak kíváncsi lehet az ember, ha a bátyjának meg vannak számlálva az órái. Jön egy idegen az utólsó percben és lenyúlja azt, amiben az én munkám, pénzem életem, időm is benne van. Erre persze nem gondoltok nagyokos IQ bajnokok!
2015. jún. 28. 16:27
 10/15 anonim ***** válasza:
95%

A Ptk.-ban te is meg tudod keresni az öröklési jogot. Vagy keress ügyvédet.

Ennél többet itt ne várj. És nem azért mert itt trollok vannak. Hanem azért, mert jóérzésű ember ennél többet nem fog mondani egy olyan ügyre, amiről semmit sem tud, csak annyit, hogy valaki egy még élő ember koncán készül marakodni.

2015. jún. 28. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!