Ha egy bíró ellen teszek feljelentést közokirathamisítás miatt, tuti eltussolják az ügyet, aztán még én ellenem találnak ki vmit?
Nagyon egyszerű a kép egyébként mondhatni, ennél egyértelműbb már nem is lehetne, csak ez az egyetlen bökkenő, hogy bíró az illető ....
Csak azért mégis durva, hogy tehetetlen az ember, és kénytelen eltűrni a törvény állítólagos nagy képviselőjének a bűncselekményeit. Most nem? Szóval mit lehet tenni, hogy eredménye is legyen a feljelentésnek (na persze és ne engem csukjanak le a végén valami kreált ügy miatt)?
Vagy nyugodjak bele, hogy Maon ez van és kész? Ezek amolyan teljhatalmú kiskirályok, akikre a Btk se vonatkozik, és max tétlenül nézhetem, amit művel?
Szerintetek?
Gyurcsány NEM bíró, és nem is követett el semmit, amit a többi politikus nem követett el.
Ha magánemberként követett el egy bíró okirathamisítást, és ezt tudod is bizonyítani, akkor feljelentheted.
Fecót más miatt nem merik, na de ezen az elven akkor ne viccelj már, és Viktornak hányszoros életfogytiglant adnál?
A sajtó meg jó persze, csak az a gáz az egészben, hogy aztán még a nála lévő iratanyagot is úgy hamisítja át, hogy semmi se legyen igaz az állításaimból, azaz még én leszek a rágalmazó ... Hihetetlen, ami ebben az országban megy, már sokszor megállapítottam, de még mindig meg tudok rökönyödni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!