Mennyi az esélyem hogy egy rasszista internetes kommentelőt megtaláljak? Rendőrséghez vagy jogvédőkhöz forduljak?
Kérdező, ezt olvad végig.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__69191..
Amúgy meg kérdező, nem érdekel minket, hogy a te rokonaidnak az a mániája, hogy idegen kultúrákba beépül, fogd föl, hogy mind a liberálisoknak, mind a jobboldalnak rossz, ha befogadjuk a bevándorlókat. a gond az, hogy az eredmény csak még nagyobb lezüllesztés lenne. Tudom, hogy nem volt ilyenről szó a kérdésedben, de észrevettem, hogy mostanában igen aktívak a menekültbefogadó ál liberális aktivisták. Igen, ál liberális, ugyanis ha tényleg liberális lennél, akkor neked a liberalizmus lenne a célod, és nem akarnál olyan országokból befogadni embereket, akik a kő kemény konzervatív életmódhoz szoktak.
Ne hallgass rájuk kérdező!
Menj be és tegyél feljelentést!!!!(az más, hogy nem fog menni, de legalább jót fognak nevetni a zsaruk):D
Szerencsétlen.
TEV..... Röhögnöm kell.
Komolytalan.
Te jó ég...
Ilyen emberek vannak?!!!
"Egyébként én viccen kívül valószínűnek tartom, hogy pár év múlva minden rasszista (vagy annak vélt) megnyilvánulást börtönnel fognak büntetni."
pl. ilyenekre gondolsz, hogy "mocskos magyarok", dzsalok "magyart ölni", "alsóbbrendű gój magyar"?
Talán nem is kell hozzáfűznöm, melyik népcsoportoktól származnak a fenti idézetek...
Egyébiránt ha valaki Magyarországon magyart szid, azért még kitüntetés is jár, lásd: Kertész Ákos...
A "magyar genetikusan alattvaló, ... zabálja a mocskot"stb
Akkor ezek szerint K.Á. börtönbe való?
Van benne valami. :)))
"pl. ilyenekre gondolsz, hogy "mocskos magyarok", dzsalok "magyart ölni", "alsóbbrendű gój magyar"? "
Nem, ezeket természetesen sosem fogják büntetni, legalábbis ha valami nagyon nagy fordulat nem következik be. Ellenben ha pl. egy rablógyilkosság elkövetőjéről megírod, hogy cigány - mert mondjuk tényleg az -, az "súlyos rasszizmus", és pár év múlva lehet, hogy már ezért is mehetsz a sittre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!