Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A Nemzeti közszolgálati...

Pistike93 kérdése:

A Nemzeti közszolgálati Egyetemre így jelentkezhetek?

Figyelt kérdés
4 éve próbára bocsájtott a bíróság.1 év próbaidőt kaptam aminek a sikeres leteltétől már eltelt 3 év. A jelentkezésnél azt olvastam, hogy csak az jelentkezhet ebben az esetben akinek a próbaidő leteltétől számított 3 év eltelt.De viszont a felvételi eljárás végén ott az életvitel ellenőrzés.Ott nem lesz ez kizáró ok?

2015. jún. 7. 11:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Felsőoktatásban nem valószínű, hogy felvesznek. Ha jól tudom nem vehetsz részt mert "bűntetett előéletű" vagy :D nem biztos, de én így hallottam
2015. jún. 7. 12:11
 2/9 anonim ***** válasza:
1 próbát megér
2015. jún. 7. 12:23
 3/9 A kérdező kommentje:
Én ahogy utána tudtam keresni az interneten olyanokat találtam hogy elvileg a 3 év eltelte után már lehet jelentkezni. De ha nem lehetne akkor miért van kiirva a jelentkezési feltételekhez? 3 év után törölnek az adatbázisból és a hatósági erkölcsi bizonyitványom is tiszta lesz.
2015. jún. 7. 12:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg a sulit.

Nekem volt egy ismerősöm, volt egy garázdasága.

Utána elment a suliba, nem volt benne az erkölcsijébe, utána meg a suli elvégeztével elővették.

Aztán így nem lett rendőr.

Mondjuk ő hibája is volt, mert titkolta.

Kész vicc.

2015. jún. 7. 13:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen mert jelentkezésnél fel kell tüntetni hogy volt e már büntetve . Esetleg ha valaki tud még információval szolgálni azt szívesen fogadom.
2015. jún. 7. 15:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Úgy emlékszem minden ilyen büntetésről, bírságról, tartozásról 2 évre visszamenőleg kell elszámolni. Ettől még jelentkezhetsz, de lehet, hogy ezt is figyelembe veszik majd. Miért nem kérdezed meg őket?
2015. jún. 7. 17:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Az a baj , hogy nem tudom kihez kell fordulni ezzel a kérdéssel kapcsolatban.
2015. jún. 7. 18:54
 8/9 anonim válasza:

Nem volt véletlenül párt fogód? Ha igen szerintem keresd fel ha lehetséges, szerintem ő tisztába lessz ezzel a témával.

Ha nincs akkor lehet kérni kegyelmet indokólt esetekben, amit persze rendesen elbírálnak. Na az lessz akkor a te pillanatok mert az elbírálás

lefolyása alatt kapni fogsz egy kirendelt párt fogót kinek környezettanúlmányt, pacek vizsgát kell készítenie rólad s akkor természetesen tudsz vele is beszélni amíg megérkezik a bíróság döntése. De szerintem minden esély megvan, hogy jogosúlt legyél.

2015. dec. 16. 00:39
 9/9 anonim válasza:
Bocs, pártfogó. A szótár néha megviccel.
2015. dec. 16. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!