Felelősségre fogják vonni valaha azt az "embert", aki azzal a BUK cuccal lelőtte Ukrajna felett a maláj légitársaság egyik nagy utasszállítóját?
Ebben az ügyben nem nyomoznak, hogy ki csinálta konkréan? Nem tudnak semmit?
Csak annyit mondtak mindig a hírekben, hogy valószínűleg a szakadárok, vagy oroszbarátok...
Nem tartjátok rémisztőnek, hogy valaki csak úgy leszed egy gépet, megölve ezzel több, mint 200 ártatlan embert és akkor ennyi? Éli tovább az életét..
Ukrajna felett azóta nem is repülnek gépek, kerülnek, de más lépéseket nem tesznek? Elkapni az ilyeneket, vagy valami?
Ha az én szeretteim közül utazott volna valaki a gépen, hát nem is tudom mit csinálnék.... :O
Elméletileg van rá esély.A lockerbie-i merénylet elkövetésével gyanúsítottakat is kiadta végül Líbia.
A kérdés az, politikailag mennyire lesz hasznos az elkövetőknek egy bírósági tárgyalás.
Ha az ukránok vannak benne, nekik - szerintem - inkább hátrányt jelentene.
Amennyiben a szakadárok ( most ez tűnik a legvalószínűbbnek ) voltak - és a szálak akár elvezethetnek Putyinig is -, el tudom képzelni, hogy valamilyen engedményért cserébe feladja magát az elkövető.Magányos cselekvőként persze, mert Oroszországra semmilyen árnyék nem vetülhet.
"BUK cuccal" :D az egy SA-11 vagy SA-17 légvédelmi rakéta.
de az oroszok szerint ukrán vadászgép lőtte le.
na mindegy,a lényeg az hogy a roncsokhoz nem férhetnek hozzá független szakértők,sőt valószínű hogy az árulkodó nyomokat megsemmisítették vagy manipulálták.úgyhogy sosem fogják minden kétséget kizáróan kideríteni a felelősöket.
"Ha az én szeretteim közül utazott volna valaki a gépen, hát nem is tudom mit csinálnék"-semmit,kiírnál a Gyakorira egy kérdést.
9: Honnan vetted, hogy nem férhetnek hozzá független szakértők? Komolyan, ti olvastok itt híreket, vagy csak a seggetekből húzkodjátok elő a "tényeket"?
Már tavaly vizsgálták a roncsokat több országból verbuválódott szakértők és bizony-bizony odaengedték őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!