Mennyi időbe telik egy kilakoltatás?
Két(2) hét és érvénybe lép a bírói döntés miszerint a volt élettársamnak elkell hagyja a lakást.
Azonban ezután nekem kell menjek a végrehajtóhoz, hogy rakják ki(csak ők tehetik meg). 1-2 reklámszatyor cucca van..
Mennyi időbe telik ez?
Ugye jön az ősz.. tél.. azután meg azért vergődik mert hidegben senkit nem lehet kilakoltatni..
Ez engem is érdekel
Mi a másik véglet vagyunk. Ránk támadt a nárcisztikus nagypapa-haszonélvező-megfenyegette a gyerekeinket
Teljesen kifordult megbolondult
Ki akar tenni onnan ahova a harmadik generáció is veleszületett egyszóval családi ház-azóta kiderült hogy a haszonélvező kicsalta a tulaj anyjanak minden pénzét és a tulaj másik lakásán nincs is haszonelvezete de tízen éve szedi a hasznait. Megbízott mindenki benne sok is ent segített intézni-senki nem kérdezett rahagyta
És most bukik ki mekkora csalo
Két kisgerekkel bosszúból akar kitenni előtte mondta is hogy nem lett volna ez ha kelloen meghunyászkodunk neki és neki adunk mindenben igazat..
És itt állunk ovodaval fejlesztő pedagógusokkal egyetemmel hogy mi a f.sz
Szóval mi a másik végletből érdeklődünk meddig tart egy ilyen-hatha addig befejeződik az egyetem vagy az ovoda…..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!