Tényleg jogsértésnek számít, ha minden nap lefényképezzük a menzakaját?
Ma ránk lett szólva, hogy ha tovább csináljuk az ételfotóinkat, következményei lesznek, de szerintem max. intőt kaphatunk érte, nem?
(a házirend engedi, hogy szünetben vagy az ebédlőben használjuk a telefonjainkat)
Telefon használata rendeltetésszerű használatra vonatkozik, kapaszkodj meg, de ez a telefonálás.
Egyszerű példa: Ha a telefon egybe lenne építve egy öngyújtóval (amit nem is lenne nehéz technikailag megoldani), akkor hiába van engedélyezve a telefon használata, biztosan nem vonatkozna a tűzgyújtásra.
Amúgy kétlem, hogy lenne belőle bármi is, legfeljebb a következő szülői értekezleten szólnak a szülőnek.
A menzakaja minősége és az ételfotók semmi összefüggést nem.mutatnak! Szeretjük fényképezni, ennyi, a bénákat töröljük, a jókat tároljuk.
Egyébként de, kell ott zabálni, mert kolesz, ami egyben van a sulival, és középiskolásként minimum két étkezést kell rendelned, ha ott akarsz aludni. (Nem én vagyok szőrszálhasogató, naponta elmondják kb. a szabályokat (és általában nem miattam), azért tudom kívülről)
A konyhán szóltunk, hogy nem töltjük fel a fotókat sehová, de "akkorse".
Köszönöm a válaszokat! :)
Két dolgot vélek látni az ügy mögött:
1. Fosnak az ÁNTSZ-től, mert kreatívan értelmezik az előírásokat.
2. Ha tele szokott lenni az ebédlő, akkor feltartjátok a sort a fényképezéssel.
Egyébként semmilyen jogszabály nem tiltja, hogy lefényképezd a kajádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!