Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan történik az önfenntartó...

Hogyan történik az önfenntartónak bejegyzés? Megéri egyetemistaként?

Figyelt kérdés
Anyáék nem igen tudnak segíteni, nyilván kajával olykor megdobnak ha hazamegyek, de amúgy diákmelózok egy állandós helyen, abból fizetem a kolit, meg ami még kifutja belőle. Gondolkodtam, hogy bejegyeztetném magam önfenntartónak, így lehetne esélyem szoctámot kapni, amit amúgy nem kapok? Elég sokra jön ki a /fő kereslet, de sosem jöttünk még ki belőle, nagyon nem élünk nagy lábon, nem is értem.
2015. máj. 14. 21:38
 1/2 anonim ***** válasza:
de mi az az önfenntartó? ez egy új status?
2015. máj. 14. 21:41
 2/2 A kérdező kommentje:

"Önfenntartó: Az eltartók vagy a pályázó

közjegyző, illetve a helyi önkormányzat jegyzője előtt tett nyilatkozata arról, hogy a kérelmező önfenntartó. Ha a szüleitől külön él a pályázó, akkor a szülők által írt nyilatkozat csatolandó arról, hogy általuk a pályázó semmilyen juttatásban nem részesül.

(Továbbá a pályázónak igazolnia kell, milyen jövedelmekből tartja fenn magát)"

2015. máj. 14. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!