Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szabad zenét hallgatni bicikli...

Szabad zenét hallgatni biciklizés közben?

Figyelt kérdés
2015. máj. 8. 13:53
 1/7 anonim ***** válasza:
szabad, csak nem egeszseges.
2015. máj. 8. 14:00
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
Szabad, csak ne csodálkozzon a biciklis, ha nem hallja a dudát, mielőtt kilapítják :D :D
2015. máj. 8. 14:32
 3/7 anonim ***** válasza:
12 évesen majdnem elütött egy kamion. Nem figyeltem, mellette zenét hallgattam igy nem is hallottam, hogy dudált. Szabadni szabad, de nagyon nem ajánlom.
2015. máj. 8. 14:36
 4/7 tetro ***** válasza:
én mindig zenét hallgatok biciklin. soha sem fordult még elő velem, hogy egy dudát ne halljak meg. nem tudom akik szerint zene hallgatás közben nem hallani a dudát, azok milyen hangerővel használnak fülest...
2015. máj. 8. 14:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Én napi több tíz kilométert biciklizem és mindig hallgatok zenét. Ha ésszel csinálja az ember akkor nem lesz belőle baja. Az már rég rossz ha az autóknak le kell dudálniuk az útról, ez nagy valószínűséggel azt jelenti hogy bal..sz módon az út közepén mész. Le kell húzódni a jobb oldalra és folyamatosan figyelni hátra. Ha tudod a kreszt és magabiztosan közlekedsz akkor nem vagy sokkal beljebb azzal hogy hallod a mögötted jövőket.
2015. máj. 8. 16:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Már legalább 10 éve mindig zenét hallgatok bringázás közben. Volt, hogy rohantam a vonathoz és otthon maradt a hallgató, így a célvárosban gyorsan vettem egyet, szóval mindig szól a zene, viszont abszolút magabiztosan és biztonságban haladok. A megoldás: tükör.
2015. máj. 8. 21:59
 7/7 anonim ***** válasza:
A KRESZ nem tiltja, de persze olyan hangerővel érdemes csak hallgatni, hogy a forgalmat attól még halld közben! Én minden reggel a rendőrség előtt szoktam elbiciklizni, tehát naponta találkozok rendőrökkel biciklizés közben és mindig zenét hallgatok közben, és eddig még egyszer sem állítottak meg miatta. Szerintem legfeljebb akkor kerülhetsz bajba, ha balesetet szenvedsz és akkor megpróbálják felhozni ellened, hogy biztos azért kerültél bajba, mert hangosan hallgattad a zenét és nem figyeltél oda. De ezt is csak kétes helyzetben tudják eljátszani, amikor nem egyértelmű, hogy a másik volt a hibás fél. Mondjuk, ha piroson áthajt az autó és elcsap téged, akkor tuti nem neki fognak igazat adni még akkor sem, ha te üvöltve hallgattad a zenét mp3 lejátszóról.
2015. máj. 9. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!