Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tegyek ha fenyegetnek?

Mit tegyek ha fenyegetnek?

Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek! Egy 22 éves fiú vagyok. Volt egy barátnőm akivel öt évig voltam együtt majd kb fél éve megcsalt. Nem nagyon beszélünk engem nem érdekel mit csinál. De van nála egy laptop ami az enyém. Én vettem a spórolt pénzemből mielőtt megismertem. Egy nap ott hagytam nála mikor még együtt voltunk. Néhány napja írtam neki, hogy szeretném visszakapni de ő nem hajlandó vissza adni azt mondta. Utánna meg azt mondta fizessem ki. A saját laptopom. Elmentem hozzájuk házhoz és kijött az új pasija meg annak valami idegbeteg haverja. Én normálisan kultúráltan elmagyaráztam, hogy az az enyém és kérem vissza. Mire ő üvöltve mondta ha még 1x vissza jövök kéregetni meg zaklatni az exem akkor agyon ver és megkeres meg rám gyújtja a házat. Tipikus kis gyerek szöveg. Szerintetek mit kéne tennem?
2015. máj. 3. 11:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
90%
Rendőrség, az üzeneteket is vidd, hiszen azokban elismeri, hogy a te tulajdonod.
2015. máj. 3. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!