Trafikban tarthatok a pult alatt egy 50-70 cm-es fa darabot?
Trafikban dolgozom és nemrég kirabolták a pár utcával arrébb lévő embert. Az elkövetőt nem kapták el és tartok tőle hogy ide is eljön.
A kérdés: tarthatok a pult alatt egy 50-70 centis fa darabot ( seprűnek a levágott nyelét )? Ha jönne a támadó a késsel, akkor rácsapnék a kezére ( elvégre életveszélyben vagyok ). Paprika sprayt akartam eredetileg, de a főnököm nem engedi, merthogy akkor nem tudnánk ( királyi többes: én nem tudnám ) kiszellőztetni az üzletet.
Szerintem tarthatsz seprű nyelet, de még Hidraulika csövet is. tudod az olyan cső amit a markoló gépeknél és úgy általában a munka gépeknél szoktak használni, azaz az ilyen gépeken vannak hidraulika csövek. nem muszáj, hogy új cső legyen , lehet használt is, csak mossad meg a csövet benzinnel és mosó szeres vízzel,hogy ne legyen büdös azaz olaj szagú. Kb. 40- 50 cm hosszúságú és kb. 4-5 cm átmérőjű bőven jó.
A hidraulika cső nagyon erős de viszonylag hajlékony (acélhálós gumi az anyaga)és a két végén van kb. 6 - 10 cm vas rész rajta (a végeken lévő csatlakozó részek fémből,acélból vannak) Ez valamivel jobb mint a seprű nyél. Talán még a gumibotnál és a viperánál is "mérgesebb" tud lenni egy kis gyakorlás és fantázia bevitele mellett.
A seprű nyél az már egy előkészített dolog.
A hidraulika cső az egy olyan dolog, amit vagy azért tart magánál az ember (véletlenül) mert pont a napokban az aznap vette a piacon,vásárba,ócska telepen,stb. mert otthon szeretne barkácsólni belőle valamit.
Hagyjam hogy raboljanak ki? Adjam oda a pénzt?!
A Kaposvári nő is odaadta! Én nem fogok úgy járni. Inkább vonjanak felelősségre, de éljek, minthogy valami sz*rházi megöljön!
Add oda a pénzt és ha még akkor sem nyugszik, akkor jöhet a fentebb említett hidraulikacső (bármi is legyen az). Egyébként riasztófegyvert nem akarsz tartani?
Bár ha egy olyan elborult barom megy be hozzád, mint a kaposvári lány gyilkosa, akkor tök mindegy, hogy mi van nálad.... sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!