Illegális fegyvertartók hogyan szoktak lebukni?
Ez is, az is, vagy ha már valaki akkora fegyver fan hogy egy egész hadseregre elég lenne.
Egyébként el sem tudjátok képzelni mennyi illegális fegyver van ma Magyarországon.
1. Váláskor,barátnő kidobásakor.
2. Igazoltatás.
3. Emberkedés szórakozóhelyen.
4. Hírdeti a Vaterán.
5. FB profilképek.
6. Amikor elkövet valamit és csengetünk nála.
Egy sünike.
Kösz a választ, kajakra jagelló vagy :D?
Persze a többség nem bukik le, akinek van egy kis esze, az nem veri nagydobra, hogy szerzett egy fegyvert, de azért egy részük lebukik.
ma 18:20
Nem kell ahhoz dob, meg nagy sem... :D
1991-et kellett írni, és lennie kellett egy üveg vodkádnak, az kb 1 kalast ért, vagy egy hordó gázolajat házhoz szállítással, sőt még be is rakták a garázsba ha kérted. :D
Aki feszeleg vele, az bukik le, de egy szomszéd, rosszakaró is beköpheti. Akár egy lényegében játékfegyver miatt is, mert a flóbertet is börtönnel megtorlandó halálosztóként kezeli a jog.
(pl. a gumisaimról egy ismerősöm, szomszédom se tud, semmi közük hozzá, pedig legálisak)
én csináltam egy videót, ahol azt imitálom, hogyan kell átalakítani egy gázpisztolyt, hogy éles lövedéket kitudjon lőni
egyszer megkérdezte a kommenten egy ember, hogy megcsináltam-e valójában
és annyit írtam vissza, hogy csinálja meg ő, ha akarja
néhány nap múlva kijöttek a rendőrök és be kellett mutatni azt a pisztolyt, ami a videón volt
a civil rendőr azt mondta, hogy vegyem le a videót és hogy ő volt a kommentelő. meg is ígértem, de nem vettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!