Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Illegális fegyvertartók...

Illegális fegyvertartók hogyan szoktak lebukni?

Figyelt kérdés
Pl. tűz üt ki, és a helyrehozásnál a tűzoltók megtalálják a fegyvert, vagy mi a leggyakoribb? Vagy általában élettársak vamzerkodnak?
2015. ápr. 27. 16:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez is, az is, vagy ha már valaki akkora fegyver fan hogy egy egész hadseregre elég lenne.

Egyébként el sem tudjátok képzelni mennyi illegális fegyver van ma Magyarországon.

2015. ápr. 27. 16:06
 2/9 anonim ***** válasza:
95%

1. Váláskor,barátnő kidobásakor.

2. Igazoltatás.

3. Emberkedés szórakozóhelyen.

4. Hírdeti a Vaterán.

5. FB profilképek.

6. Amikor elkövet valamit és csengetünk nála.

Egy sünike.

2015. ápr. 27. 16:43
 3/9 A kérdező kommentje:

Kösz a választ, kajakra jagelló vagy :D?

2015. ápr. 27. 17:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Sehogy. Honnan veszed, hogy le szoktak bukni?
2015. ápr. 27. 18:08
 5/9 A kérdező kommentje:

Persze a többség nem bukik le, akinek van egy kis esze, az nem veri nagydobra, hogy szerzett egy fegyvert, de azért egy részük lebukik.

2015. ápr. 27. 18:20
 6/9 anonim ***** válasza:

ma 18:20

Nem kell ahhoz dob, meg nagy sem... :D

1991-et kellett írni, és lennie kellett egy üveg vodkádnak, az kb 1 kalast ért, vagy egy hordó gázolajat házhoz szállítással, sőt még be is rakták a garázsba ha kérted. :D

2015. ápr. 27. 18:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Aki feszeleg vele, az bukik le, de egy szomszéd, rosszakaró is beköpheti. Akár egy lényegében játékfegyver miatt is, mert a flóbertet is börtönnel megtorlandó halálosztóként kezeli a jog.

(pl. a gumisaimról egy ismerősöm, szomszédom se tud, semmi közük hozzá, pedig legálisak)

2015. ápr. 27. 19:00
 8/9 anonim ***** válasza:

én csináltam egy videót, ahol azt imitálom, hogyan kell átalakítani egy gázpisztolyt, hogy éles lövedéket kitudjon lőni

egyszer megkérdezte a kommenten egy ember, hogy megcsináltam-e valójában

és annyit írtam vissza, hogy csinálja meg ő, ha akarja

néhány nap múlva kijöttek a rendőrök és be kellett mutatni azt a pisztolyt, ami a videón volt

a civil rendőr azt mondta, hogy vegyem le a videót és hogy ő volt a kommentelő. meg is ígértem, de nem vettem

2015. ápr. 28. 06:30
 9/9 anonim ***** válasza:
8-as fent van még a videó ??? megnézném :D
2015. máj. 5. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!