Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Meg kell változtatnom a...

Meg kell változtatnom a személyi igazolványom ha máshogy nézek ki?

Figyelt kérdés
2019ben fog lejárni a személyim de újat kell e csináltatni ha máshogy nézek ki. Legalább 10 kilót leadtam és gyúrni járok. Más hajviseletem van és szemüveges vagyok. Eléggé eltérek a személyimen lévő régi képtől. Kell vajon újat csináltatni?
2015. ápr. 23. 21:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Jogilag nem kell. Ha a gyakorlatban problémád lehet abból, hogy valami fontoskodó nem hiszi el, hogy ez a te személyid, az más.
2015. ápr. 23. 21:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Miért kéne?
2015. ápr. 23. 21:18
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
A pofádon levő ismertetőjegyek alapján, mint anyajegy, pattanás, heg vagy kacska orr meg fognak ismerni
2015. ápr. 23. 21:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem szabattad át az arcod, és attól hogy más a hajad még meg fognak ismerni. Emiatt nem kell új személyi.
2015. ápr. 23. 21:42
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
A sok zseni... Az megvan, hogy a szemelyin levo kepet az okmanyirodaban csinaljak (vagy kormanyablak, a fene koveti ezeket az elnevezeseket)? Lejar az igazolvanyod (a kartyas), nem hosszabbitjak, mert nincs pecset helye, nincs hol hosszabbitani, ervenyesiteni, hanem ujat csinalnak. Uj keppel...
2015. ápr. 23. 22:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

# 5/5 Időpont ma 22:03

Még jó, hogy rajtad kívül senki az ég világon nem beszélt hosszabbításról. És még te kezded úgy, hogy "sok zseni" :-D

2015. ápr. 23. 22:08
 7/10 A kérdező kommentje:
Az ugye itt a gond h olyan tokás és dagadt fejem volt a képen össze vissza álló hajjal és nagyon nagy eltérés van a mostani képem és a valós személyem között
2015. ápr. 23. 22:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha akarod kicseréltetheted, de csak azért, mert fogytál X kilót, azért nem fogják a cserét megcsinálni. Ugyanis mondhatják azt, hogy ha X idő múlva meg visszahízol, akkor meg azért akarnád kicseréltetni? Ezt hivatalból nem lehet megtenni, tehát a hivatal nem fogja engedélyezni a cserét, csak mert lefogytál. Persze, ha "véletlenül" kimostad a mosógépben a személyidet, és így használhatatlanná vált, akkor be tudod mutatni a hivatalban, hogy ezért kell a csere.
2015. ápr. 23. 23:30
 9/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk elég gyakran szoktam a farmeromba hagyni.
2015. ápr. 24. 16:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem kell kicseréltetni.
2015. ápr. 24. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!