Miért van még mindig nyitva a váci utcai ZARA vasárnap? Pedig Március közepe óta a világörökségi területeken is zárva kell hogy legyenek az üzletek főleg egy ZARA ami 200 négyzetméternél jóval nagyobb.
Mert vásárolni kell valamikor. És ha a gyerekre nem tud senki se figyázni, akkor megy ő is "vásárolni".
Aztán persze vannak olyanok, akik majdhogy nem cask vasárnap érnének rá vásárolni. Ilyen vagyok például én. (Szerencsére a Tesco online házhozszállításával meg tudom oldani a vásárlást egyszerüen igy is.)
"a világörökségi területeken is zárva kell hogy legyenek az üzletek"
<---- ez még nincs kiterjesztve, de remélem, nem is lesz...
De hogy is nem, pont ma írják alá, felháborító így hogy fogok vásárolgatni Vasárnap?? Igaz hogy van még 6 nap a héten mikor megtehetem, de én vasárnap akarok. pfff :D :D
"Kedden fogadja el a vasárnapi zárva tartó törvény második módosításait, amik között az egyik legfontosabb, hogy a világörökségi területek sem jelentenek majd kivételt a szabály alól, így például Budapest belvárosában is zárva kell majd tartani a boltoknak vasárnaponként"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!