Lehetek e Így büntetés végrehatási felűgyelő? Többi lent!
Figyelt kérdés
Édes apám 20évvel ezelött volt fogvatartott és bÜntetett elő eletü.
Számit e ez a téyn az én esetemben??
#Bünetés végre hajtási felügyelő
2015. márc. 22. 17:47
1/7 anonim válasza:
Helyesírásod miatt sajnos nincs esélyed.
2/7 A kérdező kommentje:
Ez aztán értékes hozzá szólás volt!!
Igen helytelenül írtam le mert siettem ki javítani nem tudtam a kérdést leszedni meg nem akartam már..
Bocsánatot kérek a helyesírási hibákért!!!
2015. márc. 22. 18:23
3/7 anonim válasza:
Ezt nem itt kell megkérdezni, de érettségi kell hozzá, úgy tudom.
4/7 anonim válasza:
Nem az apád erkölcsi bizonyítványát kell bemutatnod, hanem a sajátodat. Szóval igen, lehetsz.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat...
Ez van le irva a tájékoztatóba:
Saját és közeli hozzátartozói, illetve a vele egy háztartásban élők biztonsági ellenőrzéshez szükséges írásbeli nyilatkozatát.
ez alapján azt feltételeztem hogy nézik a családom büntetetségét is..
Akkor nézik hogy volt büntetve(fogvatarott) édes apám vagy nem neézik??
Erre valaki egy éretlműen tudja a választ???
2015. márc. 23. 11:46
6/7 anonim válasza:
Attól függ miért ült az édesapád. Nem lenne egyszerűbb felhívnod a bv humanigazgatását.
7/7 anonim válasza:
De régi a kérdés! De a kérdésedre az a válasz hogy igen ellenőrzik. És a ha te hiába nem voltál büntetve, ha a közvetlen család tagjaid közül bárki is volt bűntetve. Főleg ha letőltendőre volt büntettve. Akkor az bizony kizáró ok. Mert egy bizonyos állami átvilágitáson át kell esni. És ebbe bele tartozik az is hogy a veled egy háztartásban összes rokonodat, szüleidet, gyermekeidet át világitják. Az át világításba bele tartozik, az is hogy a család tagjaid is büntetlen elő életűnek kell lennie. És igen vannak ilyen állások, ahol nem csak az számít hogy te magdad büntetlen elő életű vagy, hanem a közvetlen veled egy hárztartásban élő rokonaid. Sőt még a baráti köreidet is le csekolhatják, akár titokban is. Bele értve akár a Facebook ismerősöket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!