Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen mar hogy bemegyek a...

Milyen mar hogy bemegyek a korhazba EU kartyaval es nem latnak el!?

Figyelt kérdés
Ez az ORSZAG mar a tokomon jon ki, huzok vissza kulfoldre csak azt nem tudom mi a jo istennek kellett itt hazat vennem.
2015. márc. 13. 12:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%
Kedves kérdező avagy bankerbakker. Nem kell privátban írogatnod azért, hogy megnézzem, hogy égeted magad itt a szapulásommal, tudom, hogy csak most ismerkedsz az internet csodálatos világával, ezért is nem röhögök túl sokáig rajtad :D Húzz el a kontinensről, sőt a bolygóról és szebb lesz mindenki élete.
2015. márc. 13. 13:04
 12/20 anonim ***** válasza:
96%

EU-s kártyával valóban csak a sürgősebb esetekben látnak el. Ha tudsz a saját lábadon mozogni, akkor hazaküldenek az országodba. Ha pedig nem akkor mentővel visznek haza.

Ha én, mint magyar ilyen helyzetbe kerülnék Németországban, ugyanaz történne ott velem, mint ami itthon veled.

2015. márc. 13. 13:12
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
EU-s kártyával csak sürgős esetben látnak el, erre van kitalálva. Tehát, ha az utcán szívrohamot kapsz, bevisznek a mentők, megmentenek, ellátnak. De ha magad mész kórházba olyan bajjal ami nem sürgősségi ellátás körébe tartozik, akkor nem fognak ellátni, mert nem feladatuk. Hiába vered itt magad, attól még nem neked lesz igazad.
2015. márc. 13. 14:55
 14/20 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

"ott nem kell 20 napot varni hogy megkuldjenek postan egy szart hanem amikor bemesz aznap megkapod"

Mondjuk az EU-s eü-s kártya pont olyan itthon is, hogy bemész megkapod, 5 perc sincs az egész. De égesd csak magad tovább, nem gond, mindig szívesen mosolygok meg idiótákat. Az állatkertben a majmok is jobban teszik az agyukat ha rájuk mosolyogsz, nem tudom megfigyelted-e már. Biztos van külföldön is állatkert.

2015. márc. 13. 15:39
 15/20 anonim ***** válasza:
Már nem azért kérdező,de én -amikor külföldön éltem- az ottani "TB"kártyámra 2hónapot vártam, a párom pedig 5!!!hónap múlva kapta meg, de mástól is hallottam, hogy pl. nem az ő fényképe volt a kártyán,amikor kiküldték..stb. Szóval hagyjuk már ezt a "külföldön minden tökéletesen működik" szöveget...
2015. márc. 13. 17:05
 16/20 anonim ***** válasza:
Én egy korcsot se látnék el. Aki Eu kártyával jön be úgy vágnám ki, hogy vinné az ablaküveget is.
2015. márc. 13. 17:10
 17/20 anonim ***** válasza:

"Ez megint tipikus esete annak, hogy a hlye parasztja nem néz utána semminek, csak veri az asztalt és nyavalyog, hogy sz..r az ország. Ennyi ésszel sehol nem lesz könnyebb az életed."

Ennyi. Aki hülye szerintem is dögöljön meg!

2015. márc. 13. 17:13
 18/20 anonim ***** válasza:

Mocskos banda az biztos!

Mondták hogy nincs biztosításom, én meg hogy van eus kártyám. Nagy vállvonogatás és flegmázás közben elláttak. Minden szép és jó, csak éppen egy hónap múlva jött a levél az adóhivataltól, hogy jogtalanul használtam a kórház szolgáltatásait, nem fizetek TB-t blabla.

A nyomorultak arra már nem voltak képesek hogy az EU kártya terhére lássanak el, mert az plusz munka lett volna nekik.

2015. márc. 17. 15:00
 19/20 anonim ***** válasza:
18-as te szerencsétlen, neked is írjuk le külön, hogy nem erre való ez a kártya?
2015. márc. 17. 23:33
 20/20 anonim ***** válasza:

19es te nyomorult! Írtam valahogy hogy nem sürgősségi ellátásra szorultam?

Sürgősségi ellátásra való, és arra vettem igénybe.

2015. márc. 18. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!