Iskolában milyen bajom lehet a politikai meggyőződésem miatt? Mennyire érinthet hátrányosan?
Iskolában tanulni kell,nem politizálni.Még egymással sem helyes,de a tanárokkal semmiképpen.
Ha Jobbikos vagy,akkor ne csodálkozz.hogy a tanárok nem értenek veled egyet.Ők tapasztaltabbak az élet dolgaiban,mint te.Nem ülnek fel a szépen szóló blöfföknek.
egy melegnek sincs belőle semmi baja, ha nem hangoztatja össze-vissza meg nem riszálja magát.
a politika nem való az iskolába, max akkor ha olyannal dumálsz róla aki veled egyetért, esetleg valami politikávla kapcsolatos órán, vagy történelmen, de az is maximum fősulin, szakközépben nem.
mellesleg tanárnak is megmondhatod ezt, hogy semmi keresnivalója a politikának az órátokon(kivéve ha a tantárgy).
szerintem meg is büntetik érte, ha csinálja bent a suliban a propagandát vagy ilyesmi.
Ha normális vagy akkor semmilyen. Egyszerűen nem kell hangoztatni hogy neked mennyire igazad van és kész.
De egyébkánt hogyha mégis összevesznétek belőle max ugyan annyi bajod lehet belőle mintha beszólnál neki, azaz szívatni fog, mert nincs a házirendbe hogy egyvéleményen kell lenned a tanárral...
Én sem étek velük egyet. Én nem egy balos, kizsákmányoló oldal mellett másztam bele egy tuti állásba. Tisztelet a kivételnek.
Egyébként pedig nem politizálok az iskolában, én külön tudom választani. Más kérdés, hogy tudják, hogy ott vagyok a lakossági fórumokon, megemlékezéseken, rendezvényeken. Eltitkolni ezt nem lehet, nem is akarom, mivel nincs szégyenkezni valóm miatta.
Csak így érettségi előtt, nem tudom, mennyire befolyásolhatja ez a dolgokat hátrányosan.
Pár tanár tudja rólam, és én is róluk, hogy Jobbikosok.
Ennyi. Nem kell elmondani, ha meg összefutsz velük esetleg valamilyen rendezvényen, akkor pedig nincs mit takargatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!