Paget kérdése:
Honfitársaim ha egy életlen gyakorló pillangó kést pörgetek az utcán azért megbüntethetnek?
Figyelt kérdés
Tudom hogy az éles pillangó kés illegális,de azt tudni akarom hogy az életlenért szolnak-e?2015. febr. 27. 18:00
1/6 anonim válasza:
Attol hogy eletlen, meg szurni lehet vele. Ha a rendor meglatja, pont nem fogja erdekelni hogy eletlen vagy sem.
3/6 anonim válasza:
"Tudom hogy az éles pillangó kés illegális,de azt tudni akarom hogy az életlenért szolnak-e?"
Bemásolnád azt a paragrafust ami CSAKIS AZ ÉLES pillangókést minősíti a közbiztonságra különösen veszélyes eszköznek?
4/6 A kérdező kommentje:
Mondom nem ismerem ennyire szuper pontosan a törvényeket. Csak tudni akartam. Köszönöm a válaszokat!
2015. febr. 27. 19:41
5/6 anonim válasza:
Talán ha papírból van még akkor is megbüntetnek meg ha papír harckocsit pörgetsz azért is.
6/6 kovpet válasza:
A pillangókés csak akkor kkve, ha 8 centinél nagyobb a vágóéle VAGY a szúróhossza. Ha nincs éle, attól még van hossza. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!