Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Üzembentartói jog lemondása...

Üzembentartói jog lemondása lehetséges? Többi lent.

Figyelt kérdés

A párommal külön élünk. A kocsi az ő nevén van, én csak az üzemben tartó vagyok. A kocsi nála van. nem hajlandó kivonatni a forgalomból, és a súlyadó csak gyűlik. nem hajlandó bejönni az okmányirodába, h aláírja, h nem vagyok már az üzemben tartó, és nincs nálam a kocsi. Mit lehet ilyenkor tenni. az okmányirodában azt mondják, hogy nélküle nem tudok lemondani az üzemben tartásról. Vigyem be a rendszámot, vonassam ki én a forgalomból. De mivel válunk, és külön élünk, ez nehéz lesz. Mit tegyek? Én nem vagyok hajlandó befizetni a súlyadó tartozást, mivel nem is használom a kocsit a válás kezdete óta. Tanácsokat várok.

Volt párommal nem lehet beszélni.

Válaszokat előre is köszönöm.

2015. febr. 23. 18:30
 1/1 MDaniel98 ***** válasza:
Hát ebben az esetben azt kell mondanom, hogy meg vagy lőve, csináld azt amit javasoltak.
2022. júl. 18. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!