Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megérdemeltem ezt a büntetést?

Megérdemeltem ezt a büntetést?

Figyelt kérdés
Lényeg hogy közteren ittunk. 5000. Jogos bevallom. Amikor kezdték írni az összegeket, mondtam hogy "ezek csak kékruhás senkik". mivel szólásszabadság van ezt úgy tekintem hogy lényegében nem számít mert mondhatok bármit. ennek ellenére mégis 50.000-ret kell fizetnem. kinek van igaza?

2015. jan. 17. 00:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Megérdemelted, de nem azért mert ezzel annyira megsértetted szegény rendőrbát, hanem mert qva ostoba voltál :) Tanulópénzt megfizetted.
2015. jan. 17. 05:40
 12/18 BlackSword ***** válasza:
100%
Olcsón megúsztad... Simán bevihettek volna... És igen, kimondhatod a másnak nem tetsző véleményedet, de nem sértegethatsz másokat... Ezt meg úgy hívják, hogy következmény... Illetve nem tudom hányan voltatok, de a jó hírnév megsértése... (elgondolkodtató)
2015. jan. 17. 07:39
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Te beszóltál neki a szólás szabadság jogán. A rendőr pedig a bírság összegének mérlegelése jogán 50.000-et adott neked. Mi itt a probléma?

Ha nagyon akarta volna akkor még most is a fogdán csücsülnél és hétfőn estefelé engednének ki legközelebb. Az már csak személyes vélemény hogy bőven meg is érdemelted volna.

Közterületen alkohol fogyasztása sok helyen szabálysértés. (ezt az önkormányzati rendeletben határozzák meg) A rendőr erre a lehető legkisebb bírságot akarta kiszabni. Te beszóltál neki most meg a rendőr a szemét hogy a bírsághoz hozzátoldott még egy nullát.

2015. jan. 17. 08:25
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom ha hasonlót mondott volna rád te is a szólásszabadságnak tudod be.

Ezért találták ki a rágalmazást és a becsületsértést. Ez már javában nem szólásszabadság.

Egyébként megérdemelted.

2015. jan. 17. 09:00
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Szólásszabadság van! Azt mondtál amit akartál nem?

De nekik is vannak szabadság jogaik! :)

Az 50 ezer túlzás de gondolhatod hogy nekik is tele van a hócipőjük azokkal akiknek jár a szájuk...

2015. jan. 17. 10:13
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
De még mennyire megérdemelted! Legalább megtanultad hogy olyan senkik akik eldönthetik hogy 45.000 Ft-ot megtarthatsz-e vagy sem.
2015. jan. 17. 10:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Nyilván le lehet szarozni a talpas járőrt, ha úgy érzed. Azt mindenesetre érdemes szem előtt tartani, hogy ő szívathat meg téged és nem te őt. És lehet, hogy aznap már te voltál a harmadik fikázó berúgott hülyegyerek, hát lehet, hogy ő sem a tiszteletre méltó állampolgárt látta benned :)
2015. jan. 17. 16:14
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem megérdemled.

Maradtál volna csendben és akkor 5 rugóból megúszod!

2015. jan. 17. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!