Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mielőtt felvesznek valahová...

Mielőtt felvesznek valahová dolgozni, mennyire szoktak utánanézni az illető múltjának, és hogyan csinálják?

Figyelt kérdés
Úgy értem rádgoogléznak és megnézik a facebookodat? :D

##munka#állás
2015. jan. 9. 15:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Most attól is függ kinél, hogy jelentkezel. Csomó helyen elbeszélgetsz a főnökkel, kicsit kérdezget, megnézik mihez értesz, aztán bedobnak a mély vízbe. Meg ezért is van próbaidő, ami alatt kiderül valakiről hogy mennyire dolgozik jól és milyen mentalitású ember.

De ahol dolgoztam, ott volt egykori évfolyamtársam is, meg kezdetben gyakornokként kezdtem, és a munkatársak voltak megkérdezve gondolom, hogy mennyire veszik hasznom, pozitív visszajelzést adtak, így maradhattam. De jelentkezett oda más ismerősünk is, és ismerősömet megkérdezte a főnök, hogy esetleg mit tud róla, mennyire lenne hasznukra.

2015. jan. 9. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!