Amerikában minden bevándorló kap pénzt, anélkül hogy dolgozna, vagy bármit csinálna?
9-es hülyeséget ír.
A faluból egy testvérpár kint él Amerikában bevándorlóként. Nem jöhetnek haza ez igaz, úgyhogy az anyukájuk megy ki hozzájuk amikor tud. Nem tudom milyen a házuk de képeket láttam amiket ők csináltak és van ami a ház ablakából készült és egy belvárosi rész látható, azt hiszem Manhattani, tehát nem a nyomornegyedben élnek. Ráadásul az egyikük vmi üzletvezető, tehát az sem igaz hogy szar munkát kaphatnak csak a bevándorlók.
Nem tudom honnan veszik sokan ezeket a baromságokat.
Manhatten-ben is vannak ócska környékek, de ez most részletkérdés.
Persze, lehetséges, hogy sok év alatt felküzdi magát valaki, de papír nélküli külföldiként erősen kétlem hogy üzletvezetőként kezdett volna...
Éltem kinn egy évet az USA-ban(tanulni), a bevándorlókkal úgy bántak mint a szeméttel. Olyan munkákat csinálnak ami az amerikaiaknak büdös.
Nem értem, miért mondod, hogy marhaság amit írtam. A te történeted egy jó ellenpélda, de a több millió bevándorló 90% százaléka soha nem jut el addig, el meg nem tartja őket a kormány mivel hivatalosan ott sincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!